Haberler

Baba& Çocuk İlişkisinde Problem

Geçtiğimiz Günlerde Önce Süperstar Ajda Pekkan Sonra da Manken Aysun Kayacı Babalarının Kendilerine Uyguladıkları Şiddetleri Açıklamışlardı...

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNCE SÜPERSTAR AJDA PEKKAN SONRA DA MANKEN AYSUN KAYACI BABALARININ KENDİLERİNE UYGULADIKLARI ŞİDDETLERİ AÇIKLAMIŞLARDI...

Bu sanat dünyasında ilk defa açıklanan bir olay değildi. Daha önceki yıllarda da buna benzer olaylar yaşanmıştı. İşte ünlülerin yaşadıkları ve uzmanların yorumları...

AJDA PEKKAN

Ajda Pekkan, geçtiğimiz günlerde katıldığı 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında 'Aile İçi Şiddete Son Kampanyası' kapsamında hayata geçirilen 'Aile İçi şiddet Acil Yardım Hattı'na destek amacıyla düzenlenen Güldünya konserleri hakkında konuşulurken, acı bir itirafta bulundu.

Kendi ailesinde de şiddetin yaşandığını, o yüzden, daha çok küçük yaşlardayken "Hayatımı kendi başıma kazanacağım ve erkeklere asla minnet etmeyeceğim" dediğini söyledi. Pekkan, babası Rıdvan Pekkan'ın disiplinli bir deniz subayı olduğunu anlattı.

EBRU GÜNDEŞ

İlk albümü çok tutunca bir röportajında babası Remzi Gündeş için önce öldü dedi, sonra gerçek ortaya çıkınca babasıyla ilgilenmedi.

Bakırköy'deki eskici dükkanında kalan baba Gündeş, buradan kazandıklarıyla geçinmeye çalışıyordu. Babasının durumuna en sonunda acıyan Ebru Gündeş, ona aylık para bağladı ancak bu para baba Gündeş'in ilaç masraflarını zar zor karşılıyor.

GÜZİDE DURAN

Manken Güzide Duran'ın anne ve babası küçük yaşta ayrıldı ve daha sonra her ikisi de başkalarıyla evlendi.Velayeti babasında olmasına rağmen o annesinin yanında kaldı.

Babası tır şoförlüğü yapıyor. Geçen yıl evlenen Duran, düğününe babasını davet etmedi. Mersin'de yaşayan baba Yüksel Duran bunu ' Tır şoförüyüm diye beni düğüne layık görmedi' şeklinde açıkladı.

HANDE ATAİZİ

Oyuncu Hande Ataizi, annesi-babası o henüz üç yaşındayken ayrıldı. Hande, annesi Nermin Hanım ile kaldı. Anne ile babasının ayrılık sebebi olarak ODTÜ mimarlık mezunu olan babasının tarikata girecek kadar fanatik bir şekilde manevi dünyaya yönelmesini gösteriyor.

NEFİSE KARATAY

O dönemde sevgilisi olan şovmen Mehmet Ali Erbil ile bir dergi için çıplak fotoğraflar çektirmişti. Gökçeada'da tek başına yaşayan 73 yaşındaki baba Orhan Karatay, kızının pozları karşısında isyan etti, onu evlatlıktan reddettiğini açıkladı.

Ancak Karatay, Kurban Bayramı nedeniyle babasının yaşadığı Gökçeada'nın Zeytinli Köyü'ne giderek

kendisinden özür diledi. Babası da bir daha böyle bir şey yapmaması şartıyla onu affetti.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title