Haberler

Baba Ayvalıtaş Hastaneye Kaldırıldı

* Sedye ile adliyeden çıkarılan Ali Ayvalıtaş "Beni dövdüler" diye bağırdı.

* Sedye ile adliyeden çıkarılan Ali Ayvalıtaş "Beni dövdüler" diye bağırdı.

Haber-Kamera: Cem TURSUN- Arzu KAYA İstanbul DHA

Gezi Parkı eylemlerine destek amaçlı Ümraniye'de gerçekleşen yürüyüş sırasında 20 yaşındaki Mehmet Ayvalıtaş'ın bir aracın çarpması sonucu ölümüyle ilgili görülen dava olaylı başladı.

DURUŞMAYI TERK ETTİLER

Anadolu Adalet Sarayı'na koridorunda çıkan arbedede fenalaşarak yere düşen baba Ali Ayvalıtaş daha sonra duruşma salonuna girdi. Ali Ayvalıtaş'ın kalp ameliyatı geçirdiğini ve koridorda darp edilmesi nedeniyle duruşma salonunda güçlükle durduğunu ifade eden avukatlar, duruşmanın ertelenmesini istedi. Mahkeme başkanı ise baba Ayvalıtaş'a hasta ise ambulans çağırabileceği ve rahatsızlığı acil ise duruşma salonunu terk edebileceğini belirtti. Ayvalıtaş avukatlarından Ömer Kavili ve Ayla Öztabak, Ali Ayvalıtaş ile birlikte bu şekilde duruşmanın görülemeyeceğini ifade ederek duruşmayı terk etti.

BABA AYVALITAŞ 'BENİ DÖVDÜLER" DİYEREK AĞLADI

Duruşmayı terk eden Ali Ayvalıtaş, adliyeye gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Sedye ile adliyeden çıkarılan Ayvalıtaş ağlayarak, 'Beni dövdüler" diye bağırdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ayvalıtaş Ümraniye İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title