Haberler

B.Vanspor, Tuzla'ya Boyun Eğdi:2-1

Güncelleme:

TFF 3. Lig 3. Grup maçları oynanan zorlu maçlarla devam etti. Belediye Vanspor maç öncesi grupta kendisiyle aynı puanda olan Tuzlaspor ile karşılaştı. Karşılaşmanın 4 dakikasında yenik duruma düşen B.Vanspor, 34'te skoru eşitledi. Ancak karşılaşmanın son dakikasında atılan golle B.Vanspor sahadan boynu bükük ayrıldı.

Belediye Vanspor Cahit Yahya Sönmez sorumluluğunda sahaya: Serkan, Maksut, Murat, Burak, Mustafa, Emrah, Yunus, Volkan, Mazlum, Ersoy ve Salih onbiri ile çıktı.

Tuzlaspor ise İsmail Batur sorumluluğunda sahaya: Burak, Yusuf, Ulaş, Okan Bozdemir, Kemal, Mustafa, Okan Duran, Sefa, Yakup, Okan Baydemir ve Samet onbiri ile çıktı.

Son haftalarda oynadığı karşılaşmalarda büyük başarı elde eden B.Vanspor, son karşılaşmasında Tuzlaspor'a yenilmekten kurtulamadı.

Oynadığı lig maçları ve kupa maçlarında elde ettiği başarılarla taraftarlarını sevindiren B.Vanspor, son maçında ise Tuzlaspor'a 2-1 mağlup oldu.

Maçın henüz 4. dakikasında Tuzlaspor K.Samet Özen ile 1-0 öne geçti.

34. dakikada Belediye Vanspor'da Salih Tunar beraberlik golünü kaydetti.

İlk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda iki takım da gol aradı, ancak karşılaşmanın 85'inci dakikasında oyuna giren Yemen, 90'ıncı dakikada takımını öne geçiren golü attı.

B.Vanspor böylelikle oynadığı 12 lig maçında 6 galibiyet elde ederken, 3 beraberlik ve 3 de mağlubiyet almış oldu. Oynadığı lig maçlarında 15 gol atan B.Vanspor, kalesinde ise 12 gol gördü.

Öte yandan grupta oynanan diğer karşılaşmalarda lider Menemen Belediyespor evinde Kocaelispor'u 4-0 mağlup ederek puanını 26'ya yükseltirken, Tuzlaspor puanını 24'e yükselterek ikinci sıradaki yerini korudu.

Keçiörengücüspor deplasmanda Kırıkhanspor'u 2-1 yenerek 23 puanla üçüncü sıraya yükselirken, İstanbulspor evinde Denizli Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 yenerek 22 puanla dördüncü sırada yer aldı.

Evinde Kayseri Şekerspor ile 1-1 berabere kalan Gölcükspor ise 22 puanla beşinci sırada bulunurken, Yeni Diyarbakırspor evinde Bafraspor'u 4-0 mağlup ederek 21 puanla altıncı sırada yer aldı.

B.Vanspor ise 21 puanla yedinci sıraya geriledi.

Erzincan Refahiyespor evinde Anadolu Üsküdarspor'u 1-0 yenerek 18 puanla sekizinci sırada, Ayvalıkgücü Belediyespor ise deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile 1-1 berabere kalarak 16 puanla dokuzuncu sırada yer aldı.

Grupta Şekerspor evinde Arsinspor ile 1-1 berabere kalarak onuncu sırada yer alırken, Kayseri Şekerspor onbirinci, Denizli Büyükşehir Belediyespor ise onüçüncü oldu.

Son sırada bulunan Kocaelispor ve bir üstündeki Kırıkhanspor'un ise 6'şar puanı bulunuyor.

Van Bölge Gazetesi- Bişar Ulutaş

Kaynak: Temsilci / Güncel

Belediye Vanspor Kemal Mustafa İsmail Batur Tuzla Güncel Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title