Haberler

b-fit, İstanbul Kurtköy Merkezini Açtı!

Güncelleme:

Türkiye'nin ilk ve en büyük sağlık yaşam ve spor merkezi b-fit, İstanbul'daki 61'inci 17 Kasım 2012 Cumartesi günü açtı.

Sadece 30 dakikalık egzersiz programıyla kadınları hızlı ve etkili spor yapmaya yönlendiren Türkiye'nin ilk ve en büyük sağlık yaşam ve spor merkezi b-fit, İstanbul'daki 61'inci, Marmara Bölgesi'ndeki 93'üncü merkezini, 17 Kasım 2012 Cumartesi günü açtı. Handan Ertür tarafından açılan Kurtköy b-fit merkezine, Kurtköylü kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Hidrolik aletler ve aerobik ile toplam 30 dakika süren b-fit egzersiz sistemi açılışa katılan kadınların büyük beğenisini kazandı.

Türkiye'nin ilk ve en büyük sağlıklı yaşam ve spor merkezi b-fit, yeni merkezi ile pek çok kadını sağlık ve sporla buluşturmaya devam ediyor. Türkiye genelindeki merkezlerinin sayısının 215'e, üye sayısının ise 150 bine ulaştığı b-fit, önümüzdeki dönemlerde de franchise sistemi ile tüm Türkiye'ye yayılmaya ve yeni kadın girişimciler yaratmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Sağlık

İstanbul Marmara Kurtköy Türkiye Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title