Haberler

B.B. Bodrumspor Bu Hafta Denizli Deplasmanında

Bölgesel Amatör Lig 7'inci Grup'ta namağlup liderliğini sürdüren B.B. Bodrumspor bu hafta deplasmanda Denizli Sarayköyspor ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz hafta Bodrum Şehir Stadı'nda Muratpaşa Bld. Spor'u 2-0 mağlup ederek puanını 38'e çıkaran B.B. Bodrumspor, bu hafta ligde şampiyonluk hedefi olan ve 30 puanla 4'üncü sırada bulunan Denizli Sarayköyspor deplasmanına gidiyor.

Pazar günü saat 13:30'da Denizli Sarayköy İlçe Stadı'nda başlayacak karşılaşmayı Balıkesir bölgesi hakemlerinden Hakan Semerci yönetecek.

"Futbol Şöleni İzleyecekler"

B.B. Bodrumspor'un her antrenmanını yerinde izleyen kulüp başkanı Rıza Karakaya geçilen haftada iyi bir futbol ile galibiyeti kazandıklarını belirterek şunları söyledi:

"Geçen hafta yine takımımız iyi bir futbol ile iyi bir galibiyet aldı. Görüyorsunuz ligin sonlarında bile olsa Muratpaşa takımı maça acayip derecede asıldı. Sert bir maç oldu bunun karşılığında da hakem iki kırmızı kart ile cezalandırdı onları. Bundan sonra 11 tane final maçımız var demiştik biri gitti, 10 tane final maçımız var. Bizim için bu haftada önemli bir maç, Sarayköy deplasmanına gidiyoruz. Sarayköy bizim yıllardır aynı gurupta olduğumuz dost diyebileceğimiz kulüplerden bir tanesi ama sahada iki takımda mücadele edecektir onlar da şampiyonluğa oynuyor. Şampiyon olmak için ne gerekiyorsa yapacaklar, bizim futbolcularımızda yapacaklar. İki güzide kulübün taraftarları güzel bir futbol şöleni izleyecekler Pazar günü Denizli'de. Bizim seyircilerimizde yoğun bir şekilde gidecekler maça. Bizim için sıradan normal bir lig maçı. Her maçta olduğu gibi kazanmak için elimizden geleni yapacağız, zaten bunun için de kazanmak içinde oyuncularımız iyi çalışıyorlar. Burada birlik beraberlik aynı şekilde devam ediyor. Bizim oyuncularımıza, teknik kadromuza güvenimiz sonsuz. İnşallah dönüşte bayram havasında seyircilerimizle birlikte galibiyetimizi alıp Bodrum'a döneceğiz"

"Bodrumsporumuzu desteklemeye davet ediyorum"

Denizli Sarayköyspor ile oynanacak karşılaşmada da taraftarın desteğini isteyen başkan Karakaya sözlerine şu şekilde devam etti:

"Ben bütün Bodrumsporluları bu maçta Bodrumsporumuzu desteklemeye davet ediyorum. Ayrıca da buradan, geçen hafta taraftarlarımıza çağrı yapmıştık. Bu çağrıyla birlikte taraftarlarımız stadı tıklım tıklım doldurdu ve hakikaten maça etki edecek şekilde takımına destek verdi. İşte Bodrum'un yapması gereken birlik beraberlik bu. Bundan sonra bütün maçlarda bu birlik beraberliğin ben Bodrumlulardan arttırarak devam ettirmelerini diliyorum. İnşallah çok özlediğimiz hedefimize taraftarlarımızın katkısıyla, başkanımızın katkısıyla, teknik heyet ve oyuncularımızın emekleriyle varacağız İnşallah bu sene".

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muratpaşa Sarayköy Denizli Bodrum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title