Haberler

Aziziye'ye 5 Yeni Park

Aziziye Belediyesi, Dadaşkent ve Ilıca mahallelerinde oluşturulan alanlara 5 yeni park yapacak.

Aziziye Belediyesi, Dadaşkent ve Ilıca mahallelerinde oluşturulan alanlara 5 yeni park yapacak.

Aziziye Belediyesi'ndoen yapılan yazılı açıklamada, ilçede kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak ve halkın nefes alabileceği yaşam alanları oluşturmak amacıyla yeni parkları halkın hizmetine sunmak için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da yaptığı açıklamada, Saltuklu, Selçuklu ve Ilıca mahallesinde oluşacak yeni parkların ilçede önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini ifade etti.

İlçe halkının boş zamanlarını en verimli şekilde değerlendireceği, çocukların oynayacağı, tam donanımlı yeni parklar yapacaklarını belirten Orhan, şunları kaydetti:

"İlçemizde parkların artırılmasına yönelik çalışmalarımız sürüyor. Bir yandan mevcut parklarımızda kapsamlı bir şekilde peyzaj çalışması yapıyor, diğer yandan yeni parklar için çalışmalara başlıyoruz. Halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda hizmetler üretmeye devam edeceğiz. İlçemizin her köşesinde modern yeşil alanlar oluşturarak, daha yaşanabilir, yeşil bir Aziziye hedefine ulaşacağız."

Kaynak: AA / Yerel

Muhammed Cevdet Orhan Dadaşkent Aziziye Ilıca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title