Haberler

Aziziye'de Hizmet Seferberliği

Aziziye Belediyesi ilçede başlattığı hizmet seferberliğini hız kesmeden sürdürüyor. İlçe merkezinde asfalt, kaldırım, park ve bahçe çalışmaları sürerken, mahalle statüsündeki köyler de birer birer köy konağı ve taziye evlerine kavuşuyor.

Aziziye Belediyesi ilçe merkezinde olduğu gibi, mahalle statüsündeki köylerde de hizmet rüzgarı estiriyor. İlçe merkezinde asfalt, kaldırım, park ve bahçe düzenlemeleri sürerken, köyler de birer birer köy konağı ve taziye evine kavuşuyor. Çalışmaları sürekli yerinde inceleyerek bilgi alan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, yapımı tamamlanan Özbilen Mahallesi köy konağı ve taziye evini ziyaret etti. Muhtar Cihat Aktaş ve mahalle sakinleriyle köy konağında bir araya gelerek istişare eden Başkan Orhan, Dadaşkent ve Ilıca'nın yanısıra 69 adet mahalle statüsünde köye hizmet ürettiklerini hatırlatarak, "Kıt imkanlarımıza rağmen, bereketli bir çalışma dönemi geçiriyor, kaynaklarımızı ilçemizin her köşesine eşit yayarak, Aziziye'yi merkezi ve köyleriyle birlikte geliştirmek ve güzelleştirmek için çalışıyoruz." dedi.

HİZMET SEFERBERLİĞİ HIZ KESMİYOR

Yaklaşık bir buçuk yıllık görev süresini geride bıraktığını ve bu sürede önemli hizmetler gerçekleştirirken, birçok yatırımın da altyapısını oluşturduklarına işaret eden Başkan Orhan, "Bu çalışma sezonunda gerek Ilıca'da ve gerekse Dadaşkent'te önemli çalışmalar başlattık. Ilıca'da kentsel dönüşüm kapsamında yeni konutlar yükseliyor, yeni park çalışmalarımızı sürüyor, hazırladığımız başarılı projeyle KUDAKA'dan destek alarak termal tesislerimize yeni bir imaj kazandırıyoruz. Yine Dadaşkent'te yeni park alanları oluşturduk çalışmalarımıza başladık. Asfalt ve kaldırım çalışmalarımız tüm hızıyla sürerken, mevcut parklarımızda yaptığımız peyzaj çalışmalarıyla, hemşehrilerimizin nefes alabileceği yeni parklar ve örnek yaşam alanları oluşturuyoruz." ifadelerini kullandı.

KÖYLERİN SORUNLARI BİRER BİRER ÇÖZÜLÜYOR

Aziziye'nin Dadaşkent ve Ilıca dışında 69 pare köyden oluştuğuna vurgu yapan Başkan Orhan, ilçe merkezinde olduğu gibi köylerin de önemli bir bölümüne ciddi yatırımlar yapıldığını kaydetti. Köylerin ihtiyaçlarının öncelik sırasına göre çözüldüğünün altını çizen Başkan Orhan, yaklaşık bir buçuk yıllık görev süresinde mahalle statüsündeki köylerden birçoğunun köy konağı, taziye evi, imamevi başta olmak üzere önemli sorunlarının çözüldüğünü belirtti. Aziziye'yi bir bütün olarak ele aldıklarını ve ilçenin merkezi ile birlikte köylerini de kalkındırmayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Orhan, "Biz hemşehrilerimize söz verdiğimiz gibi, ilçemizi layık olduğu yere el birliğiyle taşıyacağız. Aziziyemizi Dadaşkent, Ilıca ve 69 pare köyüyle birlikte kalkındıracağız. Bunun için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Hemşehrilerimizden aldığımız dualar ve destekler, bizim çalışma şevk ve heyecanımızı daha da arttırıyor. İnşallah özlenen ilçe hedefine hemşehrilerimizle birlikte yürüyeceğiz." diye konuştu.

Öte yandan Özbilen Mahalle Muhtarı Cihat Aktaş da, Başkan Orhan'a mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammed Cevdet Orhan Dadaşkent Aziziye Ilıca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title