Haberler

Aziz Yıldırım, Yarın Basın Toplantısı Düzenleyecek

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yarın saat 14:00'te, hafta sonu yapılacak Genel Kurul ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, basının karşısına çıkıyor. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, başkan Aziz Yıldırım'ın yarın saat 14:00'te Genel Kurul ile ilgili basın toplantısı düzenleyeceği duyuruldu.

Yıldırım'ın basın toplantısında başkanlık seçimiyle ilgili açıklamalarda bulunması bekleniyor.

TOPLANTI SARACOĞLU'NDA DÜZENLENECEK

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklama şu şekilde:

"Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, 27 Mayıs 2015 Çarşamba günü, hafta sonu yapılacak olan Genel Kurul ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyecektir. Basın toplantısı, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan 1907 Tribünü'nde saat 14:00'te başlayacaktır. Fenerbahçe Spor Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı, 30-31 Mayıs 2015 tarihlerinde, Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da yapılacak."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü Aziz Yıldırım Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (5)

özfb li:

17 yıldır masal dinliyor fb liler artık yetti. . . onu alacam bunu alacam. . . . ala ala ucube emenike, bitmişkuyt, ruhsuz meireles. . . . hepsini toplasan bir sneijder etmez. . . .

7
0
yanıtYanıtla
AbdullahMobil-IOS:

Bakalım ne yumurtlayacak hakemler kaleciler futbolcular antrenörler top top toplayıcılar vs..... Herkes bize karşıydı başlar çamur atmaya

7
0
yanıtYanıtla
GÜLE GÜLE AZİZİM:

AZİZ YILDIRIM''IN YAPMASI GEREKEN TEK ŞEY ŞUDUR. ''EN FAZLA GALATASARAY ŞAMPİYONLUĞU GÖRMÜŞ BİR FENERBAHÇE BAŞKANI OLARAK, TÜRKİYE SPOR KAMUOYUNDAN ÖZÜR DİLİYORUM, BEN ŞİKE YAPTIM, FENERİ MADDİ VE MANEVİ ZARARA UĞRATTIM, İSTİFA EDİYORUM'' DİYEREK MAHMUT USLU''YU VE ÇEKETİNİ ALIP GİTMELİ. .

5
0
yanıtYanıtla
irfanMobil-ANDROID:

artik yemezler fenerbahce toplumun yani bizim senindegil artik diktatorluk yok baskan

1
1
yanıtYanıtla
.....:

Bu dünyada sana günahlarının bedelini ödemeden ölmek yok

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title