Haberler

Aziz Yıldırım, Terraneo'nun Yetkilerini Kardeşi Ali Yıldırım'a Verdi

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Giuliano Terraneo'nun yetkilerini alarak kardeşi Ali Yıldırım'a verdi. Öte yandan Terraneo'nun Samandıra'ya girişi de yasaklandı.

Fenerbahçe'de üst üste yaşanan krizler, transfer döneminin yıldızı İtalyan Sportif Direktör Giuliano Terraneo'nun sonunu getirdi. Sezon başından bu yana sadece transfer çalışmalarında boy gösteren Terraneo'nun futbolcular ve teknik heyetle iletişim kuramamasından rahatsız olan Başkan Aziz Yıldırım, Pereira ile RvP arasında son yaşananların ardından İtalyan'ın biletini kesti. Yıldırım, sekreterini kovduğu, çalışma alanlarını kısıtladığı Terranao'nun tüm yetkilerini elinden alarak Samandıra'ya girişini de yasakladı. Tecrübeli spor adamını istifaya zorlayan Başkan, takımı kardeşi Ali Yıldırım'a emanet etti. Futbol Şubesi'nin tek sorumlusu olarak tüm yetkileri devralan Ali Yıldırım artık Samandıra'da fazla mesai yapacak.

3 TEMMUZ'UN KAHRAMANI

Bu yeni görev Ali Yıldırım için zor değil. Zira tecrübeli yönetici, daha önceki dönemlerde de transfer çalışmaları dahil olmak üzere futbol takımının tek yetkilisi olarak sorumluluk almış ve başarılı icraatlarıyla dikkat çekmişti. 3 Temmuz sürecinde takımı ayakta tutan isimlerin başında gelen Yıldırım'ın yeni görevindeki önceliği Pereira ile RvP arasındaki buzları eritmek olacak. Teknik heyet ve futbolcularla yakından ilgilenecek olan Ali Yıldırım, aile bağlarının güçlendirilmesini ve takım ruhunun canlandırmasını sağlarken, muhtemel krizlerinde de önüne geçecek. Bu süreçte başta Başkan Aziz Yıldırım olmak üzere diğer yöneticilerde sık sık Samandıra'yı ziyaret ederek Ali Yıldırım'a yardımcı olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Ali Yıldırım Fenerbahçe Samandıra Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

rocky ıı:

aziz babanın bir çiftliği var çiftliğinde kardeşleride var :)

10
1
yanıtYanıtla
tanju:

anlaşılan aziz gidence buna devredecek kulubü

2
0
yanıtYanıtla
AZİZİN ÇİFTLİĞİ:

Helal olsun, tescilli şikeci başkana en iyisini yapmış. Mal yabancıya gitmesin diye düşünmüştür. Fenerbahçe zaten özellikle 3 Temmuz 2011 den beri Aziz Yıldırım''ın malı. İstediğini yapıyor, şike yapıyor, taraftara küfür ediyor alkışlanıyor, tekrar başkan yapılıyor. Anlaşılan FB''de başka adam kalmamış sahte raporla askerden kaçan Aziz Yıldırım dışında. O da kulübü ''Azizin Çiftliği'' gibi yönetiyor. Aile şirketi bir nevi. İstediğini getirir, istediğini gönderir. Keyfinin kahyası mısınız??

1
0
yanıtYanıtla
cevat:

fenerbahçenin sevilmediği ve futbolun artık ilginin az olduğunun nedenlerinden biridir bu olay

0
0
yanıtYanıtla
kenan:

şikeden kahraman çıkardınız ya helal olsun

0
0
yanıtYanıtla
deniz:

az kaldı az uefa fenerin yine tepesine biner paralar uçuyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title