Haberler

Aziz Yıldırım, Sow İçin Kararını Verdi

Güncelleme:

Emenike'nin formasını giydiği Ali Ain'in 15 milyon euro civarında bir bonservis bedeli ödemesi durumunda Sow'un satışına bu kez izin verilecek.

Beşiktaş'taki kankası Demba Ba, Çin'in Shangai Shenhua takımına yıllık 7.5 milyon euroya imza atarken, Moussa Sow'un Fenerbahçe'de yıllık 1.4 milyon euroya oynaması beklenemezdi. Sarı-Lacivertli kulüple 1 yıllık sözleşmesi kalan Senegalli yıldızın Sunderland'e transfer olacağı öne sürülse de Sow'a talip olan kulübün İngiliz değil, Birleşik Arap Emirlikleri'nden olduğu ortaya çıktı.

15 MİLYON EURO'YU GETİREN ALIR

Emenike'yi sezon sonuna kadar kiralayan Al Ain, Moussa Sow'u geçen sezon da istemiş ancak Başkan Aziz Yıldırım, satışına izin vermemişti. Ali Ain'in 15 milyon euro civarında bir bonservis bedeli ödemesi durumunda Sovv'un satışına bu kez izin verilecek.

5 MİLYON EURO KÂR

Sarı-Lacivertli yönetim, Sow'u Lille'den 10 milyon euroya transfer etmişti. Sarı-Lacivertli kulüp, bu satıştan yaklaşık beş milyon euro kâr elde edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Moussa Sow Demba Ba Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

Eskisehirli:

15 milyon mu sow icin? :) :) :)

8
11
yanıtYanıtla
loan:

Emenike 3, 5 milyon kiralama bedeli ile gitti. Satış opsiyonu al ainde. Alırsa yüklü bir miktar daha ödeyecek. Sow a da o ücret verilirse gidebilir. Robben ve bir de orta saha oyuncusu alır keyfimize bakarız.

9
1
yanıtYanıtla
CAS'':

Sow 15 milyonsa naniyle van persi toplam 12 milyon o zaman fenev star diye taraftari uyuttumu

2
8
yanıtYanıtla
Lazlopat:

Sow adamın dibi oyüzden fenere yskışmıyor İnşallah gider.Vede enaz 20 milyon eder.

4
6
yanıtYanıtla
CEO:

HER ŞEYİN BİR BEDELİ VAR. PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR

6
0
yanıtYanıtla
CEO:

sow kadroya yer bulamaz hep yedek kalır. hazırlık macında herkes iyi oynar. YAW ARTIK KAFANIZI YENİLEYİNNNNNNNNNN

3
3
yanıtYanıtla
fantiktraftar:

lan rvp alaşamdı fenadao akatalndı ne ocak sow u göndermeyin stoch bu takımda oynayamaz alt düzey oyuncu sow u stoch un yerıne al sow 5-6 gol atar clde ligdede atar 10- tane falan yani satamyın onu

4
2
yanıtYanıtla
H.K:

elinizde patlar buda bu yıl sattınız sattınız yoksa avucunuzu yalarsınız para yerine

0
2
yanıtYanıtla
hayda:

musa hakiki adam orucunu para icin birakmadi helal olsun

1
1
yanıtYanıtla
Bir Gercek var..:

Ya arkadaslar 45 trilyon paradan bahsediyoruz..Biride cikip dur demiyor bunca aclik ve sefaletin yasandigi yerde futbolda donen paralara..

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title