Haberler

    Aziz Yıldırım: Şampiyonluk Değil Futbolcu İstiyorum

    Her fırsatta altyapılara harcadıkları paranın karşılığını alamadıklarının altını çizen Aziz Yıldırım, yaptığı görev değişiklikleriyle ilgili dün beklenen adımı attı.

    Şenol Çorlu'yu altyapı genel koordinatörlüğünden alıp, bu göreve Müjdat Yetkiner'i getiren Fenerbahçe Başkanı, yaptığı mini toplantıyla da isteklerini bir bir anlattı. Sarı-Lacivertliler'in patronu, senede 4.5 milyon dolar bütçe ayrılan altyapılar için net konuştu: Şampiyonluk değil A takıma hizmet edecek futbolcular görmek istiyorum.

    Fenerbahçe'nin önceki gün U19 Elit Ligi'nde kural hatası sonucu Karabükspor'a karşı aldığı hükmen yenilgi şok etkisi yaratmıştı. Statünün değiştiğini sanan Sarı-Lacivertliler'in teknik heyeti, 3 yerine 5 oyuncu değişikliği yapmış ve 2-0 önde tamamladığı karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılmak zorunda kalmıştı. Bu haberin ardından başkan Aziz Yıldırım çileden çıkarken, daha önce de sorunlar yaşanan altyapıya el attı. U19 takımının hocaları görevden alınırken, altyapı genel koordinatörü Şenol Çorlu da U21'in başına getirildi. Altyapının yeri sorumlusu ise Müjdat Yetkiner oldu.

    Fanatik

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Aziz Yıldırım Fenerbahçe Çorlu Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title