Haberler

    Aziz Yıldırım: Proje Daha Büyüyecek

    Yıldırım, kulübün Kayseri şubesi tarafından bir otelde düzenlenen "Hedef 1 Milyon Üye" projesinin tanıtım gecesine katıldı.

    Salona gelişi sırasında taraftarlar tarafından ayakta alkışlarla karşılanan Yıldırım, masasına oturduktan sonra taraftarları kırmayarak onlarla fotoğraf çektirdi.

    Burada bir konuşma yapan Yıldırım, büyük bir camia olduklarını belirterek, daha da büyümesi için yoğun şekilde çalıştıklarını vurguladı.

    "HEDEFİMİZ DAHA BÜYÜK"

    Taraftarla beraber olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Yıldırım "1 milyon üye, dile söylemesi hem kolay, hem zor ama 25 milyon taraftarı olan bir kulübün 1 milyon üyenin üzerine de çıkacağını biz yaptığımız çalışmalarla görüyoruz ama daha her tarafa yayılamadık. Fenerbahçe Spor Kulübü'ne bağlı 40 şube açtık. Bizim hedefimiz Türkiye'ye yayılmak. Fenerbahçe'nin tabanı üzerine marka olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nü yerleştirmek. Geleceğe bu şekilde bakmak ve geleceğinin emin ellerde olmasını sağlamak. Çocuklarımıza cumhuriyetçi, laik ve Atatürkçü olan kulübün geleceğini parlak şekilde bırakmaktır." dedi.

    "EN AZ BEŞ YIL..."

    Başkan Yıldırım, "Hedef 1 Milyon Üye" projesinin, Fenerbahçe'nin daha büyük sportif başarılar yakalaması için gerekli olduğunu belirterek "Bu projenin en az 5 yıllık bir süreci var, planlamaları buna göre yaptık. 1 günde, 1 milyon üye yapamazsınız, yaparsanız da sağlıklı olmaz. Bizim hedefimiz, bütün şubelerde 5 yıl içinde 2 biner üyenin olmasını sağlamak. Eğer 200 şube açarsak -ki açacağız- o zaman 400 bin kişi yalnız bu şubelerden üye olacak. Her gün yüzlerce üye olmakta. Bu projenin ana hedeflerinin birisi de şubelerin olduğu yerde Fenerbahçe evleri açmak. Bunun dışında spor okullarını organize edeceğiz. Şu anda 17 bin olan talebemiz 50 binlere çıkartılacak. Herkesi kulübe üye olmaya davet ediyorum. Onlarla Fenerbahçe daha güçlü olacaktır." şeklinde konuştu.

    Yıldırım'ın konuşmasının ardından salona teknik direktör İsmail Kartal ve futbolcular gelerek sahneye çıktı.

    Kartal ve futbolculardan Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Kuyt, Sow, Emenike, Webo ve Meireles kısa birer konuşma yaparak, "Hedef 1 Milyon Üye" projesi için taraftardan destek istedi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Fenerbahçe Spor Kulübü İsmail Kartal Aziz Yıldırım Kayseri Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title