Haberler

    Aziz Yıldırım: Pereira Kalacak, 2 Yıl Mukavele Yaptık

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kaybettikleri derbi sonrasında sorulan "Pereira kalacak mı?" sorusuna "2 yıl mukavele yaptık. Kalacak." dedi.

    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kaybettikleri Türkiye Kupası finalinin ardından stat çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

    Yıldırım, Vitor Pereira'nın takımda kalacağını duyururken Galatasaray için "Ben şike yapmadım ama Galatasaray hep şike yapıyor. Beni konuşturmayın, altından kalkamazlar." dedi.

    Başkan Yıldırım'ın açıklamaları şu şekilde:

    "BU ÜLKEYE ŞİKEYİ GETİREN GALATASARAY"

    "Bir Türkiye Kupası vardı, kaybettik. Bir takım kazanacak, bir takım kaybedecek. Bunlar önemli değil. Aziz Yıldırım şike yapmadı. Aziz Yıldırım şike yapsaydı bu 5 yıl içinde her türlü belge ortaya konurdu. Bir kişi benim şike yaptığımı ispat etsin kendimi köprüden aşağı atarım. Şikeyi yapan Galatasaray. Bu ülkeye şikeyi getiren Galatasaray. 8-0'lar filan. Gençlerbirliği oyuncularının söyledikleri...

    "HAKEMİN YANINA İNDİM UYARDIM"

    Mete Kalkavan ilk yarıda faullere kart çıkarmadı. Devrede indim yüzüne söyledim bunları, bak 2. yarıda değişti kararları. Hakemin yüzüne karşı söyledim, ikinci yarıda tavrı değişti. Yapmayın kardeşim bunları. Adam bana küfrediyor, ben şike yapmadım. Galatasaray-Sturm Graz maçını bir izlesinler bakalım. Ben şike yapmadım ama Galatasaray hep şike yapıyor. Beni konuşturmayın, altından kalkamazlar! Strum Graz maçının son 5 dakikasında şike var mı yok mu? Beni daha fazla konuşturmayın.

    "KÜFÜR YÜZÜNDEN SERAMONİYE ÇIKMADIK"

    Adam bana küfür ediyor şike yaptın diyor. Törene çıkmadık bu yüzden. Bir kişi benim şike yaptığımı ispatlasın köprüden atlarım. Bu sene Türkiye'de şampiyonu, küme düşenleri falan her şeyi hakemler belirledi. Halis Özkahya ve Fırat Aydınus bu sene bizim şampiyonluğumuzu engelledi.Ben gündem değiştirmek için konuşmuyorum, gerçekleri söylüyorum. Benden başka gerçekleri söyleyen kimse yok. Mete Kalkavan ilk yarıda faullere kart çıkarmadı. Devrede indim yüzüne söyledim bunları, bak 2. yarıda değişti kararları.

    "BU ÜLKEDE BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY'IN HAKKI YENMİYOR"

    Bu ülkede hakkı yenmeyen bir Beşiktaş, bir de Galatasaray. Bir tane maçını söyleyin bana, yok. Sen gördüğünü çal. Kim olursa olsun. Pereira konusunu boşverin. Onlar daha sonraki olaylar.

    "ERGİN ATAMAN SEYİRCİYİ TAHRİK EDİYOR"

    Ergin Ataman hakeme kasten itiraz ediyor, teknik faul alıyor. Bilerek yapıyor o hareketleri. Seyirciyi tahrik ediyor."

    "GÖKHAN'LA KONUŞACAĞIZ, HOCA KALACAK"

    Aziz Yıldırım Gökhan Gönül ayrılacak mı şeklindeki soruya: "Alacağımız kararları göreceksiniz. Hoca ile oturup konuşacağız. Hoca kalacak. İki yıllık sözleşmesi var. Oturup planımızı yapacağız. Fenerbahçe Mourinho'yu alıyor diyorlar. O devirler bitti. UEFA'nın kararları var. Artık ona göre hareket edeceğiz." şeklinde cevap verdi.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (36)

    defol aziz:

    ahhh bi defolsan da tüm fb liler bayram etse. . . . zaten tilki pereira şampiyon olsa kovulacağını biliyor(çünkü ben yaptım diyecektin). 2. olunca adam garantiledi. . ha josefle 5 yıllık markoviçlede 7 yıllık mukavele uzat haa. . . real felan kapıverir.

    21
    2
    yanıtYanıtla
    aziz'' sozleri:

    2010 sike yapmadik. 2011 sike yaptik ama sahaya yansimadi. 2012 ne yaptiysam fener icin yaptim 2014 herkes sike yapio konustumayin beni 2015 sike yapmadigimiz anlasildi . . . . . . . . . . . hadi bide burdan yak

    20
    0
    yanıtYanıtla
    ahmet tosyalı:

    sayın aziz oyun havasıyla beraber tek bozuntusuyla beraber oynayın

    18
    0
    yanıtYanıtla
    REalite:

    bu REZAletin(kupasızlık) tek sorumlusu vardır AZİZ BAŞKANDIR. . şampiyon olunca yaa ben yaptım dersen şimdide adam gibi ben yapamadım diyeceksin. . 19 yılda 14 kez rezalet yaşattın yeter artık. . . oraya kahtalı mıçıyı koysak oda en az 5 kez şampiyon olurdu. . yazıklar olsun defol git artık seneye sen varsan messiyi al inan hiç bir maçı seyretmeyecem. lif tv yi de veriyorum

    11
    1
    yanıtYanıtla
    adımı yazdım:

    böyle bir yaratık olamaz ya nalet çirkeffffff

    6
    6
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    hala şike diyo hahaha :D hem hakemi tahrik edip hem de şike diyebiliyor utanmaz arlanmaz yüzsüz herif hakemi etkilemek asıl şike olan

    10
    1
    yanıtYanıtla
    9 ISIK:

    Laf konuştu balkabağı, yahu geçen sene beşiktaşı resmen pert ettiler, önceki sene dersen yine öyle, beşiktaş kadar hakem hatası çeken bir takım var oda TS. siz fener olarak hangi hatayı çektiniz. utanmadan konuşuyorda 3 temmuzun başkahramanı

    5
    5
    yanıtYanıtla
    amed:

    tribünde senden ala küfür mü var küfür suratlı

    9
    1
    yanıtYanıtla
    ahmet kara:

    aziz al sazı eline cal calabildigin kadar meydan senin

    9
    1
    yanıtYanıtla
    GFB:

    Sen daha gitmiyonmu bıktıksenden adamsan bırakırsın

    7
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title