Haberler

Aziz Yıldırım: Milli Takım da Şike Yaptı

Güncelleme:

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım dün basın mensupları ile bir araya gelerek gündemdeki konular hakkında çok önemli açıklamalar yaptı. Şike yaptığı yönündeki iddiaları sert bir dille yalanlayan Yıldırım, " Karabük maçı Emenike'ye şike yapmışız. Nerede kardeşim, birisi çıkarsın koysun. Ben kendimi atayım köprüden" dedi.

İşte Yıldırım'ın açıklamalarından satırbaşları;

Ölmezsem bu olayın bir gün doğrusu ortaya çıkacak. Bunu bırakmam. Milli Takım şike yapmadı mı? Ne çabuk unuttu herkes. Bakın 2000'li yıllara... Şike böyle mi olur? Ben İbrahim Akın'ı alıyorum. O ne oynuyor forvet. Ben alacaksam kaleciyi alırım. Ben gol atacam ya. Ben gol atmadıktan sonra onlar atmasa ne olur. UEFA'da, FIFA'da ben kendimi savunamıyorum. Benim savunma yapmam için benim elimde benimle ilgili gerçek bir karar olacak. Ben TFF'ye göre suçsuzum. Ancak UEFA bana ceza verecek. Veya ceza verirse ne diyeceğiz. Ömür boyu men istiyor. Ama TFF'ye göre bende bir şey yok. Medyanın bunları görmesi lazım. Maalesef bizim medya kafasını kuma sokmuş yazılarlar, çizilenler.

"SAYIN BAŞBAKAN MÜDAHALE ETTİ"

Şunu diyebilirsiniz. Aziz Yıldırım Türkiye'de ceza almadı. UEFA'ya da sorulmalı sen Aziz Yıldırım'a nasıl ceza veriyorsun diye. Niye bizim medya yazmıyor. TFF Tahkim Kurulu'na kadar gitti ve Fenerbahçe şampiyon dedi. Anayasa Mahkemesi bile Tahkim Kurulu'nun kararını bozamaz. Bunun için uğraştılar Ankara'da. Sayın Başbakan müdahale etti ve bu karar yerinde kaldı. Tahkim'e mahkemelerin alacağı kararın uygulaması yönünde karar alınacaktı, Mahmut Özgener bunu iyi bilir. Tahkim ne karar aldıysa bunu kabul etmek gerekiyor.

"KENDİMİ KÖPRÜDEN ATARIM"

Korkak bir adam değilim. Benim her şeyim ortada. Ben hapis yatmaya hazırım, herkes rahat olsun. Ama ben şike yapmadım. Dosya burada, isteyen istediği maçı sorsun. Beni polis takip etmedi mi, beni dinlemediler mi. İbrahim Akın'a benim 100 bin euro verdiğim söyleniyor. Yeri geliyor 100 bin euro, yeri geliyor 100 bin TL. Fezlekenin içinde bulun ne zaman vermişim, nereye yatırmışım. Bulun, ben kendimi Boğaz Köprüsü'nden atıcam. Mahkemede söyledim, yine söylüyorum. Kendimi atıcam. Benim gibi iddiaları bulunan birileri varsa çıksın söylesin.

"PARAYI ELBİSE ÇANTASIYLA MI GÖTÜRDÜK?"

Para vermişiz, paralar kime gitmiş. 19 maçlık bir şike dosyası var. Bu şike kiminle yapıldı. Birisi sorsun, Korcanla mı, İbrahim Akınla mı, bir kişi daha söylersin. 19 maçın şikesini ayrı ayrı takımlarla üç kişiyle mi yaptık. Sivas'a para gitti diyorlar. Parayı elbise çantasıyla mı götürdük. Hadi oturduk çantaları değiştirdik. Sivas'ın ortasında parayı bagaja koyduk. 5 milyon dolardan bahsediyorlar bir galibiyet için. O zaman bizim 8-10 milyon dolar götürmemiz lazım oraya. Böyle bir parayı oraya götürüp koyacaksınız. Adam da oradan alacak. Polis de bunu seyredecek.

Emniyet Müdürü biletti diyor, Tuğgeneral biletti gördük bunu diyor. Ertuğrul Özkök söylüyor, Anayasa Başkanı söylüyor. Ama kimse inanmıyor. Karabük maçı Emenike'ye şike yapmışız. Nerede kardeşim, birisi çıkarsın koysun. Ben kendimi atayım köprüden."

"DEMİRÖREN'İN YAPTIKLARI GÖRÜLMÜYOR"

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören çok iyi şeyler yaptı. Medya olarak sürekli olumsuz eleştiri yaptığınız için bunları göremiyorsunuz. Türk futbolu için gayet iyi şeyler yapıldı. Hiç gündeme getirmiyorsunuz bunları.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Karabük Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title