Haberler

    Aziz Yıldırım, Kuyt Konusunda Gecikince Oyuncu Feyenoord'a Gitti

    Kariyerini belirleme konusunda Fenerbahçe'den Nisan ayına kadar teklif bekleyen Kuyt, kulüpten bir teklif gelmeyince Feyenoord'la görüşüp anlaştı.

    Gelecek sezon Feyenoord forması giyecek olan Dirk Kuyt, Fenerbahçe’nin mayıs ayındaki Genel Kurulu’nu beklemek istemedi.

    2.5 yıldır sarı lacivertli formayı başarıyla terleten Hollandalı futbolcu yeni sözleşme için önce kendi kulübünün kapısını çaldı. Menajer Rob Jansen ile 3 ay önce yapılan ilk görüşmede yönetim, alınan prensip kararı gereği mayıs ayına kadar hiçbir futbolcu ile masaya oturulmayacağını belirtip, transfer çalışmalarının seçim sonrası başlayacağını bildirdi.

    Kuyt’ın menajeri ise bu tarihin futbolcusu için çok geç olduğunu ifade etti, “Kuyt, bir an önce yeni sezon için planını yapmak istiyor” diyerek en geç nisan ayına kadar bekleyeceklerini söyledi.

    Hollandalı futbolcu, Nisan ayına kadar bekledi ve son kararını Feyenoord’a giderek verdi. Ardından bunu Başkan Yıldırm ile paylaştı. Yıldırım, futbolcusuna son bir teklif yapsa da artık geç kalınmıştı. Kuyt ve ailesi çoktan yol haritalarını belirlemişti.

    Teklif yapıldı


    Dirk Kuyt’a Feyenoord dışında Katar, Çin ve Amerika’dan da teklifler geldiği, ancak mesafelerin uzak olması sebebiyle bunları kabul etmediği öğrenildi.

    Özellikle Katar ve Çin’den yıllık 3 milyon euroya varan net ücretler önerilse de, bunları geri çevirdi. Eşi Gertrude ve ailesinin de alınan bu kararda etkisi büyük oldu.

    Milliyet

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Aziz Yıldırım Fenerbahçe Feyenoord Dirk Kuyt Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title