Haberler

Aziz Yıldırım Karakolluk Oldu

Güncelleme:

Fenerbahçe-Galatasaray Odeabank arasında oynanan maçta Aziz Yıldırım, kendisine ve ailesine küfür eden bir taraftardan şikayetçi oldu ve geceyi karakolda geçirdi.

Fenerbahçe- Galatasaray Odeabank arasında oynanan Kadınlar Avrupa Ligi çeyrek final karşılaşmasında ilginç olaylar yaşandı.

ELİNE MİKROFON ALDI ANONS YAPTI

Hürriyet'in haberine göre; karşılaşma başlamadan önce sarı lacivertli kulüp Dünya Kadınlar Haftası'nda salonda küfür olmaması için anons yaptırdı. Ancak buna rağmen az sayıda taraftar küfür edince Başkan Aziz Yıldırım, 1. periyot sonunda mikrofonu alıp "Dünya Kadınlar Haftası'nda burada küfür yok. Annelerimiz ve kadınlarımız için sadece takımınıza destek verin. Küfür edenlerin burada yeri olmaz" sözleriyle taraftara seslendi. Fenerbahçe taraftarının çok büyük bölümü bu anonsa alkışlarla karşılık verdi.

AZİZ YILDIRIM TEPKİ GÖSTERDİ

Ancak 2-3 kişilik bir grup F.Bahçe Başkanı'nın arkasına geçerek küfür etmeye devam etti. Bu sırada devre arası oldu ve Aziz Yıldırım içeri gitmek için hareketlendi. Bu gruptan alkollü olduğu iddia edilen bir kişi Yıldırım'a dönerek "Bu maçta küfür etmeyeceğiz de hangi maçta küfür edeceğiz" diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine Aziz Yıldırım, bu taraftarın yanına gitti ve yaptığının yanlış olduğunu söyledi.

KARAKOLLUK OLDULAR

Ancak alkollü olduğu iddia edilen taraftar Aziz Yıldırım'a ve ailesine de küfretti. Yıldırım bunun üzerine sinirlendi ve dışarı çıktı. Bu taraftardan şikayetçi olduğunu söyleyen F.Bahçe Başkanı'na polisler, Örnek Mahallesi Karakolu'na gidip şikayetçi olması gerektiğini söyledi. Gözaltına alınan taraftar ve Aziz Yıldırım karakola gittiler.

İKİNCİ DEVREYİ İZLEYEMEDİ

Yıldırım, burada olayları anlattı ve bu taraftardan şikâyetçi olduğunu söyledi. Yaklaşık 45 dakika karakolda kalan Aziz Yıldırım mücadelenin 2. devresini de izleyemedi. Daha sonra yanıda şoförü, stat müdürü Ayhan Bak ve yönetici Avukat Deniz Aytöre ile birlikte karakoldan ayrılan Yıldırım'ın son derece neşeli olduğu ve Aytöre ile sohbet ettiği görüldü. Bu arada yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu da Aziz Yıldırım'a destek olmak için karakola geldi.

GALATASARAYLILARA SAHİP ÇIKTI

Olayın ardından Aziz Yıldırım dışarı çıkarken tribünde arbede yaşandı. Sarı kırmızılıları Ataşehir'de temsil eden Ural Aküzüm ve Cem Kınay ise bu sırada protokol tribününde kaldı. Yıldırım, zarar görmemeleri için iki Galatasaraylı yöneticinin saha içinden dinlenme alanına alınmalarını söyledi. Bunun üzerine Fenerbahçeli yöneticiler, iki Galatasaraylı yöneticiyi VIP'e götürüp sohbet ettiler. Karakolda ifade verirken maçın skorunu da yakından takip eden Başkan Aziz Yıldırım, sürekli Deniz Tolga Aytöre'den skoru öğrendi. Sarı lacivertlilerin mücadeleyi kazanmasıyla Yıldırım da büyük bir sevinç yaşadı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Galatasaray Fenerbahçe Odea Bank Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

BİRBEY İSMAİL KALENDER:

AZİZ BABAYA YANLIŞ YAPAN HERŞEYİ HAK EDER. HER YER AZİZ HER YER YILDIRIM.

7
28
yanıtYanıtla
alp.FB:

BİLENDE YAZIYOR BİLMEYENDE ARKADAŞ. ŞUNUDA SÖYLEYİM AZİZ YILDIRIMA İMALI LAF SOKMAYA ÇALIŞANLAR BİLDİKLERİNİZ DUYDUKLARINIZDAN İBARET.

11
16
yanıtYanıtla
CetinMobil-IOS:

Bu adam biraz geri zekalı galiba herkesle kavgalı neyani bir o haklı herkes haksız

14
12
yanıtYanıtla
galcimbuse:

Bu adamın olduğu yerde hep olay çıkıyo.

15
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Nooldu Fenerbahcede küfür olmaz diye TV lere çıkıp konuşuyordunuz pinokyolar

18
7
yanıtYanıtla
CanMobil-IOS:

Parazit bu

14
10
yanıtYanıtla
Ben diyorumki:

Aziz Yıldırım ilk kes doğru şeyler söylemiş

15
6
yanıtYanıtla
Yüksel karadenizmobilWeb@haberler.com:

Ne aziz babami ondan anca dansöz olur onada bu yakisir azize ve sikeciler her hafta bu tiyatroda ha ha haaaaas

9
7
yanıtYanıtla
ALPERENmobilWeb@haberler.com:

Havaalaninda o kufur eden taraftarlardan kendisini koruyan polislere siz kimsiniz diyen aziz baskan simdi ayni taraftarlardan sikayetci olmak icin polislerden medet umar olmus... Kiyamam

9
6
yanıtYanıtla
freedom_58:

Senin ne işin var o maçta taraftarı tahrik etmek içinmi geldiğin belli.

6
7
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title