Haberler

    Aziz Yıldırım'ın Vurduğu Top Caner'in Kafasında Patladı

    Erciyesspor maçında soyunma odasına inen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yerde duran topa vurduğu, topun da Caner'in kafasına geldiği öğrenildi.

    Kayseri Erciyesspor maçında kaybedilen 2 puan başkan Aziz Yıldırım’ı çileden çıkardı. Başkan maç sonunda soluğu yine soyunma odasında aldı.

    Hepinizi göndereceğim


    Oyuncu grubunu sert bir şekilde eleştiren Yıldırım,“Hepinize yazıklar olsun. Milyonların hayallerini yıktınız. Hepinizi göndereceğim. Her yerden üzerime geliyorlar siz de mi başkanlığa devam etmemi istemiyorsunuz? Ligin dibinde düşmesi kesinleşmiş takıma verdiğiniz pozisyonlara, yediğiniz gollere bakın. Ayıptır günahtır. Bu eziyeti bana ve Fenerbahçeliler’e çektirenler burada kalmayacak. Hepinizi göndereceğim. Bir iki kişinin dışında mücadele eden yok. Hiçbiriniz bu formayı hak etmiyorsunuz” diyerek tepki gösterdi.

    Top Caner'in kafasına geldi


    Başkan Aziz Yıldırım bu sözlerinin ardından, “Adam gibi topa vuramıyorsunuz bile”diye bağırdıktan sonra soyunma odasında yerde duran toplara sert bir şekilde vurdu. Aziz Yıldırım'ın bu sert şutunda toplardan biri Caner Erkin’in başında patladı. Yıldız futbolcunun bir anda neye uğradığını şaşırdığı öğrenildi. Aziz Yıldırım’ın vurduğu toplardan diğerinin de duvara denk geldiği belirtildi.

    Feridun Niğdelioğlu - Habertürk

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Kayseri Erciyesspor Aziz Yıldırım Caner Erkin Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title