Haberler

    İlhan Cavcav: Aziz Yıldırım'ın Türk Futbolundan Eli Çektirilmeli

    Güncelleme:

    Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Aziz Yıldırım'ı hedef alan açıklamalar yaparken "Yıldırım'ın Türk futbolundan eli çektirilmeli ve F.Bahçe'den üyeliği düşmeli" dedi.

    Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın son açıklamalarıyla ilgili, "Fenerbahçe'nin başında olan değerli futbol başkanını bir daha Fenerbahçe yönetiminde olmasını değil üyeliğinden dahi azleder, onu oradan kurtarırım. Hem yaptığı hareketlerle, konuşmalarıyla kulüplerimizi yaralıyor hem Türk futboluna büyük yara veriyor" dedi.

    "BU GALİBİYETİMİZE ÇOK İHTİYACIMIZ VARDI"

    Gençlerbirliği'nin son dakikada gelen golle galip gelmesini değerlendiren Cavcav, "Başakşehir namağlup bir kulüp, geçen haftada Galatasaray'a karşı farklı galip geldiler. Bugün oyun her ne kadar ortada olsa da son dakikada frikikten attığımız golle 1-0 galip geldik. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Çocukları tebrik ediyorum, Başakşehir'e de geçmiş olsun diyorum" ifadelerini kullandı.

    "HOCANIN YERİNDE OLSAM TOMIC'İ OYUNA ALIRIM' DEDİM, O DA ALDI"

    Cavcav, karşılaşma öncesi maçın kaybedilmesi durumunda teknik direktör İrfan Buz'un takımdan ayrılacağı iddialarına da net cevap verdi. Cavcav, "Bu laflar çok ediliyor. Yeri geldiği zaman teknik direktör değiştirmesini bilirim ama şu anda öyle bir niyetim yok" diye konuştu.

    Maçı protokol tribününde takip eden Cavcav, "Oyun oynanırken özellikle maçın son bölümlerine doğru Sinan Bey oturuyordu. Ona dedim ki 'Hocanın yerinde olsam Tomic'i oyuna alırım' dedim. O da aldı. Taktik vermedim" dedi.

    "AZİZ YILDIRIM, TÜRK FUTBOLUNA BÜYÜK YARA VERİYOR"

    Türk futbolunun durumu konusunda da çarpıcı açıklamalarda bulunan Cavcav, şunları kaydetti: "Türkiye'de acı olan bir şey var; futbolumuz iyiye gitmiyor. Dolayısıyla 'galip gelmişiz, mağlup olmuşuz' önemli değil ama Türkiye'deki futbol gidişat bakımından iyi değil. Mutlaka bütün kulüpler bir araya gelip bunun nedenlerini birlik ve beraberlik içerisinde aramamız lazım. 18 kulüp bir bütünüz. Özellikle başımızda olan 4 büyük kulübün başkanları birbirlerini taşlamaları, birbirlerine laf atmaları yerine oturup 'futbolumuz nereye gidiyor, biz ne yapıyoruz' deyip çare bulmaları lazım. Bana göre; ben yetkili olsam, büyük kulüplerin başında özellikle Fenerbahçe'nin başında olan değerli futbol başkanını bir daha Fenerbahçe yönetiminde olmasını değil üyeliğinden dahi azleder, onu oradan kurtarırım. Hem yaptığı hareketlerle, konuşmalarıyla kulüplerimizi yaralıyor hem Türk futboluna büyük yara veriyor. 3 Eylül 2011'den sonra futbolumuz her geçen gün kötüye gidiyor. Bu kötü gidişin nedeni de ben 4 büyük kulüpte buluyorum."

    Öte yandan Gençlerbirliği taraftarı olan bir kişi maçın ardından İlhan Cavcav'a, "En büyük başkan" tezahüratında bulundu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Aziz Yıldırım İlhan Cavcav Fenerbahçe Spor Haberler

    500

    Yorumlar (6)

    türkMobil-ANDROID:

    fazla cav cav yapmasan artık fb aziz olmasa hepiniz açsınız!

    13
    11
    yanıtYanıtla
    cenMobil-ANDROID:

    çav cav cav

    9
    6
    yanıtYanıtla
    ock:

    Yedin içtin kafayı Aziz yıldırımla bozdun Aziz Yıldırım kadar kafana taş düşsün. . . . . . Sen GS. üyeliğini tetikçiliğini bırak da adam gibi başkanlık yap. . . . Demek ki Aziz yıldırımdan yiyemiyon ki ondan cıyaklıyorsun. . . . . . FB. olmasa hepiniz açsınız. . . . . .

    8
    4
    yanıtYanıtla
    KARA KARTAL:

    Haydi şu kanaryayı avla da gel. . Aziz amcaları görsün hanyayı ve Konya''yı. .

    3
    0
    yanıtYanıtla
    YETER ARTIK:

    Sayın Cavcav doğru söylemiş. Aziz Yıldırım en kısa zamanda hem de bedelsiz olarak gönderilmeli, yerine de onu aratmayacak olan Y. Demirören (Fenerasyon Başkanı) gelmelidir. Aziz Yıldırım 100 yıllık ''fenerbahçemizi'' şikeye bulaştırarak adını lekelemiştir. ''Kişilerle kurumları ayırmak lazım. . '' diyen siyasiler le, şikeyi örtbas eden Y. Demirören de, A. Yıldırım''ın arkasında durarak Türk futbolunun bugün kü halegelmesine neden olmuşlardır. Futbolumuzun hem kulüpler , hem de Milli takım bazında geldiği nokta ortadadır. Artık kendi seyircisine hakaret eder duruma gelen A. Yıldırım Türk futbolunun yakasından düşmelidir. .

    3
    0
    yanıtYanıtla
    emlak uzmanı:

    sayın cavcav fenerbahçe olmasın inan fotbol olmaz siz dua edin aziz başkana

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title