Haberler

Aziz Yıldırım'ın İbrahim Tüfekçi'ye Saldırdığı İddia Edildi

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, iddiaya göre 1461 Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Tüfekçi'ye yumruk attı ancak Tüfekçi'ye isabet etmedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile 1461 Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Tüfekçi'nin arasında arbede yaşandığı iddia edildi.

"ŞİKE YAPMAYA UTANMADINIZ MI?"

1461 Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Tüfekçi, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda dün sabah saat 11.00 sıralarında karşılaştığı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a "Aziz bey vicdanınız rahat mı, şike yapmaya utanmadınız mı?" şeklinde soru yöneltince, arbede çıktı.

AZİZ YILDIRIM: ÇOK RAHATIM

Trabzonspor taraftarı İbrahim Tüfekçi'nin bu soruları karşısında 'çok rahatım' dedikten sonra küfür ettiği iddia edilen Aziz Yıldırım'ın ayağa kalkarak Tüfekçi'ye yumruk attığı ileri sürüldü.

TÜFEKÇİ 7-8 KİŞİLİK GRUBUN SALDIRISINA UĞRADI

Ayrıca Yıldırım'ın yumruğunun boşa gittiği, yanındaki 7-8 kişilik bir grubun sözlü ve yumruklu saldırısına uğradığı iddia edilen Tüfekçi'nin, araya giren güvenlik görevlileri tarafından olay yerinden uzaklaştırdığı öne sürüldü.

Yıldırım'ın kendisine ağır hakaret ve küfürler ettiğini belirten İbrahim Tüfekçi, Yıldırım'a "Neden küfür ediyorsun. Terbiyeli olmak lazım" şeklinde cevap verdiğini söyledi.

TÜFEKÇİ: SADECE TEPKİ GÖSTERDİM

Trabzon'a ulaşan İbrahim Tüfekçi, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Kupamız alındığı için Aziz Yıldırım'ı görünce dayanamadım. Ona sorma gereği hissettim. Sormasaydım kendimi inkar ederdim. Ama beklemediğim bir saldırıyla karşılaştım. Ben Aziz Yıldırım'a vurmayı bile düşünmedim. Sadece tepkimi gösterdim. Ağır hakaret ve küfürlere maruz kaldım."

Bu arada yaşanan arbede amatör bir kameraman tarafından görüntülendi. Görüntülerde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Tüfekçi'ye birkaç kez "Terbiyesiz herif" dediği duyuluyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Gökçen Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (30)

vatansever80:

terbiyeden bahseden adama bakın hele sen daha şikeden aklanmadan show yapmaya devam ediyorsun ona buna yumruk atmaya cüret ediyorsun düş artık türk sporunun yakasından aziz hiç yakışmıyorsun bu ülkeye

31
13
yanıtYanıtla
boşverrr:

bravo aziz yıldırıma erkek adam belli. . önüne geleni ezip gönderiyor. helal olsun vallh kupasıymış sadece izlesinler yeter. oğlum siz trabzonlu olsanız ne yazar biz diyarbakırlıyız leeennnnn

14
27
yanıtYanıtla
tecessus:

Aziz Yıldırım türk futbolundan uzaklaştırılmalı . Ts-Fb maçında da taraftarını saldırtmıştı ts yöneticilerine . 2. maçta ts taraftarı sırf ilk maç''taki saldırıdan dolayı olay çıkarttı . Ts yönetimine saldıranlar ceza almadı, tspor ceza aldı . Federasyon başkanı vs de artık türk futbolundan uzaklaşmalı .

17
14
yanıtYanıtla
önder:

Başkan Diyarbakırlı mangal gibi yüreği var kimseden korkmaz çekinmez helali var

11
13
yanıtYanıtla
Hasan Toksoy:

Ağzınıza aldığınız laftan hanginizin takımı karışmadı?100 yılın günah keçisi armaya devam edin . Belki de kendi takımınızın bu şike lafına karıştığını göreceksiniz. Her kuruşun hesabını veren tek takım FB''dir. Kendi takımlarınıza bir hesap sorun bakalım başınıza neler gelecek görün.

11
11
yanıtYanıtla
fuat cengız:

Türk futbolundan azız yıldırım, Yıldırım demıroren ve federasyondakı bazı para usakları duzelmedıgı sürece sıke bitmez. Azızın bu yaptığı cırpınıs, ben sucluyum cırpınısı. Ama yakındır, o kupa Trabzon a gidecek

8
8
yanıtYanıtla
sahsahidin21@gmail.com:

aziz baba sen çok büyüksün nedenmi bütün fener düşmalarını deşifre ettin ondan

yanıt0
yanıt0
Karadeniz Fırtınası:

Aziz Yıldırım''ı her gördüğümüz yerde şike ile ilgili bu soruyu ona sormamız lazım. Devreleri bu soruya cevap veremeyeceği için, en sonunda kendi kendini imha edecektir. Artık sorulara tahammül bile edemiyor, bir şekilde bastırmaya çalışıyor :)

7
9
yanıtYanıtla
osman:

arkadas o polıs orda nıye duruyor gercı tayyıbın adaletı bu gucluler dover nıye guclu

10
5
yanıtYanıtla
kadir:

Ülkede eleştiriye hiçmi tahmmül kalmadı. Başbakanından tutun en dibe kadar zorbalık diz boyu olmuş. Birine eleştiri yapıp kendince haklı olduğunu düşündüğü olayda patlama yaşayan insanlarımızı döverek değil adam gibi karşına alarak bir çay ikram ederek doğrusunu anlatmaya çalışmak işte bu adamlıktır. Adam yanlış bilgilenip tepkisini tutamamış belki sen düzelt zorbalıla olmaz bu işler.

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title