Haberler

    Aziz Yıldırım'ın 16 Yıllık Galatasaray Sırrı Ortaya Çıktı

    Güncelleme:

    Görev süresi boyunca Galatasaray'a, Kadıköy'de geçit vermeyen Yıldırım'ın sırrı ortaya çıktı. Yıldırım maçlardan önce oyuncuları motive ediyor, Samandıra'da kamp kuruyor.

    Aziz Yıldırım, 16 yıl boyunca ezeli rakibi Galatasaray'ın yüzünü Kadıköy'de güldürmedi. Fenerbahçe'nin son 16 yılda Galatasaray'a karşı kurduğu üstünlüğün başmimarı olarak önplana çıktı.

    Göreve 15 Şubat 1998'te bir oy farkla gelen Yıldırım, geçen süre içinde Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Galatasaray derbilerini hiç kaybetmedi. Sarı-Lacivertli ekip, Yıldırım başkanlığında mabedinde Galatasaray ile 0-0 ve 2-2 biten maçların dışında hep gülen taraf oldu. Bunun nedeni ise Yıldırım maçlardan önce oyuncuları motive ediyor, Samandıra'da kamp kuruyor.

    MOTİVASYON ONUN İŞİ

    Peki Yıldırım'ın bu sırrı ne? Sarı-Lacivertli futbolcuların Galatasaray'la oynanan bu dev maçlara motive olmasında teknik heyet kadar başkan Aziz Yıldırım'ın da payı büyük. Başkanın kampta yaptığı motivasyon dillerden düşmüyor.

    SAMANDIRA'DA YATIYOR

    Başkan, böyle durumlarda işini-gücünü bırakıyor. Adeta Samandıra'da kamp kuruyor. Deyim yerindeyse futbolcularla yatıp, futbolcularla kalkan Sarı-Lacivertliler'in patronu, takımın yanı sıra tüm kulüp personelini zafere inandırıyor. Böylelikle takımda derbi öncesi bir birlik havası oluşuyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Aziz Yıldırım Galatasaray Samandıra Kadıköy Spor Haberler

    500

    Yorumlar (5)

    Yorumcu:

    Kim nedersedesin helal sana Aziz baskan cekemiyorlar Seni

    13
    9
    yanıtYanıtla
    neronmobilWeb@haberler.com:

    Aziz baskan nato sana calisiyor herkeze silah satiyorsun futbolll seninneyine birak su isi

    10
    8
    yanıtYanıtla
    yürek ister:

    şu fenerliler 6 -0 unutmazlar ne eziksiniz allah aşkına yaw gs liler hiç eksik kadroyla fenere 7 tane attığını söylüyomu :) hiç kadıköyde şampiyonluk kutladık diyomu uefa milenyum diyormu amannn fenevliler amannn

    0
    3
    yanıtYanıtla
    JembeyMobil-IOS:

    Aziz baskanın farkı iste bu

    2
    0
    yanıtYanıtla
    BarbarMobil-IOS:

    Doğvumu Samet

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title