Haberler

Aziz Yıldırım, Gökhan Gönül'ün Doktorunu Aramış: O Sahtekara İnanmayın

Güncelleme:

Gökhan'ın takımdan ayrılma sebebinin Aziz Yıldırım'ın kaburga kırığına inanmayarak başka doktora göndermesi, sonrasında ise "O sahtekara inanmayın" demesi ortaya çıktı.

Fenerbahçe ile Gökhan Gönül arasındaki iplerin kopmasının en büyük nedeninin Aziz Yıldırım'ın Gökhan hakkındaki sözleri olduğu ortaya çıktı. Gökhan Gönül Fenerbahçe'den ayrıldığını bir basın bülteni ile açıklamıştı. O bültende "Bugün atılmamış imzanın, yapılamamış anlaşmanın tek sebebi şahsıma karşı takınılan tavır, üslup ve söylemlerdir" demişti.

İĞNEYLE ÇIKMIŞTI

Hatırlanacağı üzere Gökhan Gönül kaburgası kırık olmasına rağmen bazı maçlarda forma giyememiş bazı maçlara ise iğne tedavisi ile çıkmıştı. İşte tam bu dönemde Aziz Yıldırım ve Gökhan Gönül arasında çok ilginç bir diyalog yaşanır.

"O SAHTEKÂRÂ İNANMAYIN"

Başkan Aziz Yıldırım Gökhan Gönül'ün kaburgası kırıldığında oyuncuya inanmaz ve Gökhan'ı kulüp doktoru dışında başka bir doktora yollar. Gökhan doktora muayene olduğu sırada ise Aziz Yıldırım doktoru arar ve "O sahtekârâ sakın inanmayın" der. Bu konuşmayı duyan Gökhan Gönül oldukça üzülür ve sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılmasında bu olayın etkisi büyük olur.

(Sporcope)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Gökhan Gönül Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Ad1n1z1 Yaz1n:

Milan Rapaiç''in bir sözü vardı hatırlarım. 4 defa Gs Rapaiçe teklif götürmüş Rapaiç hepsini reddetmiş. Sonunda da meşhur o cümle: Ben bu zamana kadar şerefimle kariyerimi sürdürdüm bundan sonra da şerefimle devam ederim. Ben Rapaiç''im Fenerbahçeli Rapaiç. Keşke örnek alabilseydi Gökhan Efendi. Mehmet Topal gibi akıllı davransaydı. Tuncay Ortega Revivo Serhat Ümit Özat Nobre ve daha diğerleri gibi hiç bir şey olamazsın.

17
5
yanıtYanıtla
Ali:

Def olup gitsin Babasinin hayrinami oynuyor . O parayi hic hak etmiyor

12
7
yanıtYanıtla
FENEVLİLER AĞLAMAYA BAŞLAMIŞLAR......:

BEŞİKTAŞLI

1
0
yanıtYanıtla
saklarya:

al sana salak bi fenerli daha

0
0
yanıtYanıtla
HALK..:

duyanda gökhan varken fener kupaları süpürdü sanır ha ikinci ha beşinci çokta tın. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title