Haberler

Aziz Yıldırım, Galatasaraylı Taraftarların Küfürlerine Alkışla Karşılık Verdi

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, havalimanında Galatasaraylı taraftarların küfürlü tezahüratlarına alkışla karşılık verdi.

Antalya'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası Final maçı sonrasında Fenerbahçe kafilesi havalimanına geldi. Fenerbahçe kafilesindeki bazı yöneticiler ile Galatasaray taraftarları arasında arbede yaşandı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Galatasaraylı taraftarların küfürlü tezahüratlarına alkışla karşılık verdiği görüldü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (9)

Rambo Dortmund:

Fenerbahce taraftarlarina sesleniyorum bu Yonetim gidene kadar hic bir Fener urunleri almayalim yeter artik kotu Cinconlari tek Formamiz ciksaydi ezer gecerdi biz Taraftar olarak bunlari hak etmiyoruz bu Formanin icinde ezilmis oyuncu istemiyoruz defolsun gitsinler

6
5
yanıtYanıtla
AZİZ BAHÇE SPOR:

GS size yine vurdu kırbacı, verdi ayarı. Sizi gidi tescilli şikeciler sizi. Siz şikeci FB''li olmanın bedelini hep ezik kalarak ödemeye mahkumsunuz. Şikeci Aziz gibi başkanınız olduğu sürece hep geriden gelecek ve hep ezik kalacaksınız. GS 4 yıldız 53 kupa, Şikeci FB 3 yıldız 34 kupa. GS-FB Kupa finallerinde GS 5- 0 FB.

yanıt0
yanıt3
AZİZBAHÇE DEĞİL FENERBAHÇE:

Artık Galatasaray taraftarların her yere Aziz Yıldırım tablolarını asma zamanları geldi. Onların başarısında Aziz Yıldırımın emeği büyük

10
1
yanıtYanıtla
FENERASYON:

Aziz maçtan sonraki saçmaladığı açıklamasında resmen ağladı. Kimsenin baş şikeci, sahte çürük raporlu asker kaçağı sahtekar Azizi ağlatmaya hakkı yok. Azizi ağlatanlar ise onu hapisten kurtarıp aklamaya çalışan RTE, bir dediğini iki etmeyen Fenerasyon başkanı, teknik traktör Vitor Pereira ve Azizin küfürüne alkışla karşılık veren Fenerbahçe taraftarlarıdır. Ama sonuç olarak 4 yıldızlı GS, FB''ye kırbacı vurup , ayarı verdi ve kupa sayısını 53''e çıkardı, 3 yıldızlı şikeci FB ise 34 kupada kaldı.

6
2
yanıtYanıtla
ulubatlı souness:

Tamam Feneri yendik diye her türlü dalgayı yapalım Azize şikecide diyelim, hakem satın aldı diyelim fakat küfür edilmesi adiliktir, O küfür edenler Aziz Yıldırımın karşısına tek başına geçse bunu yapabilirlermiydi.

5
2
yanıtYanıtla
deliceli:

başkasına küfür eden kendine etmiştir kim olursa olsun küfrederek bir yere varılmaz küfrederek tek varılacak yer küfür ettiğin kişinin günahlarını alarak ona sevap kazandırmaktır

5
0
yanıtYanıtla
fenerbahçe:

yarın fener yener aynı küfürler galatasaraya edilir. . bu da bu ülkenin cehaleti geri kalmışlığı pisliği. . futbol takımı için insanlara küfür edilmesin be bilader.

4
0
yanıtYanıtla
OKTAY:

Valla Aziz bey haklı savcılar harekete geçmeli Erdoğana hakaret bile yokken savcılar hemen işlem yapıyor stadlarda bu tür olayların önüne geçilmeli

2
2
yanıtYanıtla
RVP:

3 yılda 3 şampiyonluk sözü verip hiç kupa alan şahıs yeter artık git. zengin kulüp borç batağına saplandı. . içi gitmiş rvp ile oyuncu ve defansif teknik adamla anca beraberliğe oynarsın sen. . . . yaşasın ersun yanal. git artık aziz

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title