Haberler

Aziz Yıldırım, Futbolcuları Fırçaladı: Külahları Değişiriz

Güncelleme:

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Antalyaspor hezimetinin ardından "Atak bile yapamadınız. Bir daha böyle oynarsanız külahları değişiriz" diyerek futbolculara sert çıktı.

Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Antalyaspor'a kötü bir futbolun ardından 4-2 yenilerek önemli bir avantajı kaybeden Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'dan futbolculara uyarı geldi.

"KÜLAHLARI DEĞİŞİRİZ"

Takvim gazetesinin haberine göre; Sarı-Lacivertli futbolcularla ve teknik patron Pereira bir toplantı yapan Yıldırım, futbolcuları tatlı sert bir dille uyardı. Antalya'da takımı tanıyamadığını belirten Yıldırım, "Maçta atak bile yapamadınız. Sahada yoktunuz. Sadece rakibinizin futbolunu seyrettiniz. Futbolda elbette yenilmek de var ve henüz ligde kaybedilmiş bir şey de yok. Ama bir daha bu şekilde mücadele etmeden kaybetmeyin. Bir daha böyle bir futbol otaya koyarsanız külahları değişiriz" ifadesini kullandı.

"ŞİMDİ YENİLGİNİN YASINI TUTMA ZAMANI DEĞİL"

Futbolcularından yeni bir galibiyet serisi de isteyen Başkan Aziz Yıldırım, "Şimdi Antalya yenilgisinin yasını tutma zamanı değil. Böyle bir lüksümüz yok. 3 kulvarda oynayacağız maçlara konsantre olun ve iyi çalışın" diye konuştu. Teknik direktör Pereira ile de özel bir konuşma yapan Yıldırım, "Sana ve takıma inanıyorum. Tekrar toparlanacağımıza kuşkum yok. Hep birlikte sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Antalyaspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN 2024 FENERBAHÇE - OLYMPIACOS MAÇI | Fenerbahçe elendi mi? Maç özeti Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

güldürükcü:

KOMİK ADAM ŞU AZİZ .

19
9
yanıtYanıtla
cio mio:

adam klüp başkanı değil bakkal dükkanı işletiyo sanki

3
14
yanıtYanıtla
1907 viyanaMobil-ANDROID:

bu adam başkanlığı bırakırsa şikesaray etek giyip göbek atar... adam gibi adam büyük başkan!

5
10
yanıtYanıtla
Paris:

Kartal gol gol gol Kartal gol gol gol

10
4
yanıtYanıtla
UGR10Mobil-ANDROID:

Ah Azize vah Azize mahsuscuktan mı yapıyon

7
2
yanıtYanıtla
ASABİ:

BOŞ İŞLERİN BOŞ ADAMI TÜRKİYE BİRBİRİNE GİRMİŞ HALA BU DİNAZORUN HABERİNİ YAPIYORSUNUZ BIRAKIN BU MOLTOFONLARI

8
1
yanıtYanıtla
fatsali:

Mal deynegi aziz

2
0
yanıtYanıtla
Ali yev:

Verilen paraya yazikSampiyon olmazsa fener hepiniz gidin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title