Haberler

Aziz Yıldırım, Futbolcuları Fırçaladı: Külahları Değişiriz

Güncelleme:

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Antalyaspor hezimetinin ardından "Atak bile yapamadınız. Bir daha böyle oynarsanız külahları değişiriz" diyerek futbolculara sert çıktı.

Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Antalyaspor'a kötü bir futbolun ardından 4-2 yenilerek önemli bir avantajı kaybeden Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'dan futbolculara uyarı geldi.

"KÜLAHLARI DEĞİŞİRİZ"

Takvim gazetesinin haberine göre; Sarı-Lacivertli futbolcularla ve teknik patron Pereira bir toplantı yapan Yıldırım, futbolcuları tatlı sert bir dille uyardı. Antalya'da takımı tanıyamadığını belirten Yıldırım, "Maçta atak bile yapamadınız. Sahada yoktunuz. Sadece rakibinizin futbolunu seyrettiniz. Futbolda elbette yenilmek de var ve henüz ligde kaybedilmiş bir şey de yok. Ama bir daha bu şekilde mücadele etmeden kaybetmeyin. Bir daha böyle bir futbol otaya koyarsanız külahları değişiriz" ifadesini kullandı.

"ŞİMDİ YENİLGİNİN YASINI TUTMA ZAMANI DEĞİL"

Futbolcularından yeni bir galibiyet serisi de isteyen Başkan Aziz Yıldırım, "Şimdi Antalya yenilgisinin yasını tutma zamanı değil. Böyle bir lüksümüz yok. 3 kulvarda oynayacağız maçlara konsantre olun ve iyi çalışın" diye konuştu. Teknik direktör Pereira ile de özel bir konuşma yapan Yıldırım, "Sana ve takıma inanıyorum. Tekrar toparlanacağımıza kuşkum yok. Hep birlikte sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Antalyaspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

güldürükcü:

KOMİK ADAM ŞU AZİZ .

19
9
yanıtYanıtla
cio mio:

adam klüp başkanı değil bakkal dükkanı işletiyo sanki

3
14
yanıtYanıtla
1907 viyanaMobil-ANDROID:

bu adam başkanlığı bırakırsa şikesaray etek giyip göbek atar... adam gibi adam büyük başkan!

5
10
yanıtYanıtla
Paris:

Kartal gol gol gol Kartal gol gol gol

10
4
yanıtYanıtla
UGR10Mobil-ANDROID:

Ah Azize vah Azize mahsuscuktan mı yapıyon

7
2
yanıtYanıtla
ASABİ:

BOŞ İŞLERİN BOŞ ADAMI TÜRKİYE BİRBİRİNE GİRMİŞ HALA BU DİNAZORUN HABERİNİ YAPIYORSUNUZ BIRAKIN BU MOLTOFONLARI

8
1
yanıtYanıtla
fatsali:

Mal deynegi aziz

2
0
yanıtYanıtla
Ali yev:

Verilen paraya yazikSampiyon olmazsa fener hepiniz gidin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title