Haberler

Aziz Yıldırım, Esti Gürledi

Güncelleme:

Aziz Yıldırım, PFDK'nın kendisine verdiği 60 gün hak mahrumiyeti ve Beşiktaş Başkanı Orman'ın kendisi hakkında söylediği sözler nedeniyle sert açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) kendisine verdiği 60 gün hak mahrumiyeti ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın kendisi hakkında söylediği sözler nedeniyle sert açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe TV'ye konuşan sarı-lacivertli takımın başkanı Aziz Yıldırım, "Türk sporunda sorunlar çok kimse dile getirmiyor. Herkes günlük konuşuyor. Beşiktaş'ın stadı da bu ülkenin Fenerbahçe'nin stadı da bu ülkenin. Ben olaylara böyle bakıyorum. Ben Süleyman Seba gibi bir isimle beraber aynı dönemde başkanlık yapma şerefine nail olanlardanım. O bizim ağabeyimizdi. Onunla beraber çok iyi ilişkiler içindeydik. O bana, ben ona güvenirdik. Gerekli yerlerde yetkiyi birbirimize verirdik. Rahmetli Özhan Bey'le beraber üçlü bir dostluğumuz vardı. Şimdi Beşiktaşlılar Süleyman Seba ile övünüyorlar. Kendilerini Süleyman Bey'le eş değer görerek bugün kendilerini de aynı çizgiye sokmaya çalışıyorlar" dedi.

"17 SENEDE OLAN HER ŞEYİ BİLİYORUM"

Siyah-beyazlı kulübün Beşiktaş ile ilgili konuştuğunu vurgulayan Yıldırım, "Bu hafta da Fikret Bey hakemi gözlemyecekmiş. Ben soyunma odasına giderken yolda gördüm söyledim. Hakem odası basmadım. Koridorda söyledim. Devre arasında yanlış yaptığını yüzlerine söylüyorum. Gerekirse basarım onu da bilsinler. Fenerbahçe'nin haklarının yenmesini engellemek için bunu da yaparım. Yıldırım Demirören de zamanında hakem odasına, rakip soyunma odasına gitmedi mi? Her şeyi bize bağlıyorlar, saldırıyorlar. Ben hakeme 'iyi yönetemiyorsunuz, bir daha buraya gelemezsiniz' dedim diye ceza aldım. Bunu diyemez miyim? Maddi, manevi kayıplarım var. Bunu dile getirmeyecek miyim? 60 gün değil 160 gün ceza versen ne yazar. Haklı olduğum her şeyi dile getiririm. Sağır ve lal olacağız yani. Buna müsaade etmem. Konuşmaya başlarsam altında kalırlar. 17 senede olan her şeyi biliyorum. Siz de kupadan yargılandınız, gittiniz kupayı iade ettiniz. Çıkın söyleyin şike yaptınız mı yapmadınız mı herkes bilsin. Çıkın diyin 'biz şike yapmadık.' O zaman ben de bir şeyler söyleyeceğim. Bizim arkamıza saklanmışlar nereye gidersek oraya geliyorlar. Fikret Orman'a hiç yakıştıramadım. Varsa gücün sen de in soyunma odasına. İnebiliyorsan in" konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Aziz Yıldırım Fikret Orman Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title