Haberler

    Aziz Yıldırım'dan Yeni Maaş Ödeme Kararı

    Şampiyonluk halinde gelecek 4. yıldızın kulüp ve camia için öneminin farkında olan Fenerbahçe başkanının konu ile ilgili bizzat talimat verdiği, sadece bu döneme özel futbol takımının diğer branşlardan ayrı tutulduğu öğrenildi.

    Fenerbahçe Kulübü’nde sezonun kalan bölümünde ilk olarak futbolcu maaşlarının ödenmesi kararlaştırıldı.

    Bu sezonki şampiyonluk yarışının ve 4. yıldızın kulüp ve camia için öneminin farkında olan Başkan Aziz Yıldırım’ın konu ile ilgili bizzat talimat verdiği öğrenildi. Yıldırım’ın bu emri sonrası kasaya giren paranın ilk olarak futbolcu alacakları için kullanıldığı belirtildi. Ardından kalan miktarın diğer branşlara dağıtıldığı kaydedildi.

    Döviz kurunun yükselmesi ve ekonomik sıkıntılara rağmen futbolcuların maaş ve primleri mümkün olan en kısa sürede ödenirken, en fazla 1-2 aylık gecikme yaşandığı ifade edildi. Sadece bu sezona özel futbolcuları ücret konusunda diğer sporculardan ayrıcalıklı tutan yönetimin şampiyonluğun gelmesi halinde kulübe sağlanacak ciddi maddi geliri hesapladığı ve bu nedenle böyle bir uygulamaya gittiği öğrenildi.

    Futbol dışında kalan branşlar kadın ve erkek Voleybol, kadın basketbol ve diğer amatör branşlar ücretlerini futbol takımından sonra alıyor. Final Four’a bir adım mesafede olan Fenerbahçe Ülker’in durumu ise bu branşlardan farklı. Burada Ülker’in büyük desteği olduğu için sporcu maaşları kulübü etkilemiyor.

    Kriz aşıldı


    Geçtiğimiz günlerde Diego Ribas’ın başvurusu ile gündeme gelen futbolcuların alacakları konusu ile ilgili kriz de tamamen aşılmış durumda. Şu an için sarı-lacivertli futbolcuların alacakları bulunmuyor.

    Kritik haftalara girilirken ücret konusundaki sıkıntıların aşılmasının en çok Teknik Direktör İsmail Kartal’ı sevindirdiği, tecrübeli hocanın büyük fedakârlık gösteren yönetime teşekkür ettiği bildirildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Aziz Yıldırım Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Beypazarı soda yasaklandı mı? Beypazarı sodada bor mu var? Beypazarı açıklama yaptı mı? Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona-PSG maçı şifresiz mi? 16 Nisan 2024 Salı Yayın akışı! Bugün kanallarda ne var? Bugün hangi diziler var? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mart Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title