Haberler

Aziz Yıldırım'dan Pereira'ya: İstifanı Vermezsen Kovacağım

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Pereira'yla görüşerek "İstifanı vermezsen göndereceğiz." dedi. Portekizli teknik direktörü, görevi bırakmayacağını tekrarladı.

Fenerbahçe'nin Monaco'ya elenerek Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesinin ardından, oynattığı sistem ve oyuncu tercihleri nedeniyle tartışılan teknik direktör Vitor Pereira'yı gönderme kararı alındı.

İSTİFASINI İSTEDİ

Başkan Yıldırım, yöneticilerle bir durum değerlendirmesi yaparken, Portekizli teknik adamın yetersiz olduğu ve çok geç kalmadan hemen yolların ayrılması gerektiği yönünde görüş birliğine varıldı. Yıldırım, daha sonra teknik direktör Pereira ile görüşerek istifasını istedi.

"GÖREVİ BIRAKMAM"

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Portekizli çalıştırıcıya, "İki senedir çok ciddi yatırımlar yaptık, önemli oyuncular aldık. Takımın ne oynadığı belli değil. Sen sadece izliyorsun, oyuna müdahale etmiyorsun, hatada ısrar ediyorsun. Bu futbolla hiçbir hedefe ulaşamayız." diye sert çıktı ve "24 saat içinde istifanı ver. Aksi takdirde biz göndereceğiz" ifadesini kullandı. Sözleşmesi devam eden Pereira ise görevi bırakmayacağını tekrarladı.

BIELSA HAREKATI

Sarı-lacivertli yönetim, Portekizli teknik adamın görevine son verip daha önce de gündeme gelen Arjantinli çalıştırıcı Marcelo Bielsa'yı takımın başına getirmeyi düşünüyor. Fenerbahçe'nin bugün resmi olarak Pereira ile yollarını ayırdığını duyurup, Bielsa'yı takımın başına getirdiğini açıklayacağı öne sürülüyor.

(Yeni Şafak)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title