Haberler

Aziz Yıldırım'dan Emre'ye Tavır

Güncelleme:

Fenerbahçe ile yolları ayrılan Emre Belözoğlu için yayımlanan teşekkür mektubunda Aziz Yıldırım'ın değil Genel Sekreter Mahmut Uslu'nun imzası yer aldı.

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ile yolların ayrılmasında çok ilginç bir olay yaşandı! Sarı lacivertli kulüpten tecrübeli futbolcuya bir teşekkür mektubu gönderildi. Ancak mektupta Başkan Aziz Yıldırım'ın değil Genel Sekreter Mahmut Uslu'nun imzası yer aldı!

DİKKAT ÇEKEN DETAY

Fenerbahçe yönetimi, sözleşmesi yenilenmeyen Emre Belözoğlu'na bir teşekkür mektubu gönderdi. Ancak mektubun Başkan Aziz Yıldırım'ın değil Genel Sekreter Mahmlut Uslu'nun imzasıyla gönderilmesi dikkat çekti.

Konuyla ilgili açıklama Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapıldı. Açıklama şu şekilde:

"Kulübümüz, futbol takımımızın 2015 – 2016 sezonu planlaması kapsamında sözleşmesi yenilenmeyen kaptanımız Emre Belözoğu'na, takımımıza vermiş olduğu emekten ötürü bir teşekkür mektubu iletti.

Oyuncumuzla yapılan görüşmelerin ardından, Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Sayın Mahmut Uslu'nun imzasıyla gönderilen mektupta, kaptanımıza Fenerbahçe'de görev yaptığı süre içerisinde kulübümüze ve camiamıza yaşattığı gurur ve başarı nedeniyle teşekkür edilirken, kendisine bundan sonraki yaşamında ailesiyle birlikte mutlu ve başarılı günler geçirmesi dilendi."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Aziz Yıldırım Mahmut Uslu Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500

Yorumlar (40)

MehmetmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Burda emreyi istemeyenler hepsi cincon taraftari fenerbahçe taraftari değiler! çünkü hepsinin acisi var emre acisi :)

11
33
yanıtYanıtla
Memo Mobil-IOS:

Çok şükür bunun yüzünden küstüyüm fb me geri dündümmm:)

19
16
yanıtYanıtla
son mektupmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Son darbeyi vurdun bu son mektupla zuhahaaaaa. İyi olmuş

32
3
yanıtYanıtla
gs li:

ohhhhh adamı öyle kapıya koyarlar beter ol amatöre kadar git inşallah. . . gs

23
9
yanıtYanıtla
emre sağlam:

sen fener için neler yaptın (boğaz kestin, küfürler ettin, ırkçılık yaptın) bak şimdi sana yapılana sen hakettin emre kimsade suç yok suç sende herkesle kötü olmamak lazımmış. arkandan böyle vururlar. bundan sonraki yaşantında bol şans

26
2
yanıtYanıtla
ozkanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Palet oldunmu eskiya

19
9
yanıtYanıtla
celal zenginoğlu:

neymiş demek ki sivri olmayacaksın. törpülerler. volkan ile birlikte fb, ye çok zarar verdiler. birde aziz yıldırım gitse ortalık tertemiz olacak.

17
3
yanıtYanıtla
MehmetmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Emreye bu yapilamaz büyük bir vefasizliktir emre büyük bir futbolcu futbolu fenerbahcede birakmaliydi Alex gibi emreyide harcadin aziz git artik başimizdan

7
12
yanıtYanıtla
MeradammobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Fenerbahce belkide tarihindeki en dogru kararlardan birini aldi.Hic bir takima alinacak oyuncu degil

16
2
yanıtYanıtla
ibrahimmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu cinconlulara emre ne acı koymuş kel aynak kuşu gibi buralarda dolaşıyorlar :))

10
7
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title