Haberler

    Aziz Yıldırım'dan Bomba Açıklamalar

    Aziz Yıldırım Samandıra tesisilerinde önemli açıklamalar yaptı.

    İşte o açıklamalar;

    Galatasaray maçı bitti şimdi G.Birliği ve Beşiktaş maçına hazırlanmalıyız, futbolculara da bunu anlattık. Galatasaray bizi yenmedi, bizim oyuncumuzun kendi attırması ve olanlar. Kırmızı kart haklı. Bütün hakemlerin herkese eşit olmasını bekliyoruz, onu da bekleyeceğiz. Emenike'nin pozisyonu penaltıydı.

    Alves'e ceza


    Alves ile konuştum. Alves'e de bir ceza verdik ama bu 50 bin avro değil, talimat gereği 30 bin avro ceza verdik. Gökhan Gönül de Beyaz TV'ye bağlandığı için cezayı yedi. Talimatlar neyse o yapılacak.

    Ersun Yanal meselesi


    Geçen sezon 4-5 hafta kala bizim takım antrenman yapmadı. Yine biz şampiyon olacağız, herkes rahat olsun Ben hiç ara dönemde teknik adam göndermem. İsmail hoca buranın çocuğu.

    İsmail Kartal'ın açıklamaları


    İsmail hoca, gereksiz şeyleri de televizyonda söylüyor. Bunları da kendisine söyledim.

    Basına veryansın!


    Türk sporunda uzun yıllardır spor yazarlığı yapan baronlar artık bıraksın. Gençler gelsin artık. Yalan yazıyorsunuz, yalan yazmayın. Brezilya'dan yazdın ya, bırak allah aşkına. Sen de yazıyorsun. 3 Temmuz'dan sonra statlar doluydu.

    Alp Yalman mesajı


    Alp Yalman'a teşekkür ederim, her zaman Galatasaray camiasında dostlarımız oldu, olacaktır da. Şimdi konuşup da seçime etkilemeyelim.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Aziz Yıldırım Galatasaray Samandıra Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title