Haberler

Aziz Yıldırım: Çok Kelle Koparacağım

Güncelleme:

Şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de futbolcuların "ruhsuzluğu" nedeniyle çılgına dönen Aziz Yıldırım'ın "Çok kelle koparacağım" dediği öğrenildi.

Fenerbahçe, şampiyonluk iddiasını son haftaya taşımak için kazanmak zorunda olduğu maçta, Başakşehir'le berabere kalarak 4. yıldız hayaline "elveda" dedi.

AZİZ YILDIRIM ÇILGINA DÖNDÜ

Fenerbahçe'nin 4 kırmızı kart gördüğü unutulmaz maçı, cezası nedeniyle televizyondan izleyen başkan Aziz Yıldırım'ın ise sinirden çılgına döndüğü öğrenildi. İlk yarıdaki "ruhsuz" futbolu görünce çok şaşıran Yıldırım'ın, Başakşehir'in 2-0 öne geçmesi üzerine büyük bir öfkeye kapıldığı belirtildi.

"ÇOK KELLE KOPARACAĞIM"

Başkan Yıldırım'ın maç sonrası ise yanındakilere dönerek "Böyle futbol olur mu? Bunların hiçbiri inanmamış. Kendi elimizle Galatasaray'ı şampiyon yaptık. Yazıklar olsun. Bunların hepsini kovacağım. Fenerbahçe formasını hak etmiyorlar. Günlerini görecekler. Hepsini göndereceğim. Bu takıma, bu formaya layık olmayanların Fenerbahçe'de işi yok. Çok kelle koparacağım." diye adeta gürledi.

Aziz Yıldırım'ın, çok güvenerek takımın başına getirdiği İsmail Kartal'a da kendisini hayal kırıklığına uğrattığı için kızgın olduğu ifade edildi.

16 YILDA 15 KUPA KAPTIRDI

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Başkanı olduğu dönem (1998-2015) Galatasaray 1 UEFA, 1 Süper Kupa, 9 lig şampiyonluğu, 4 Türkiye Kupası kazandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Galatasaray Başakşehir Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (181)

ali fenerli:

aziz başkan bi zahmet yeterrrrrrrrrrrrrr güle güle

54
14
yanıtYanıtla
Aslan aslan:

Yeter artık miyadın doldu gs da nasıl seçimle yepyeni başkanlar geliyor sende başkalarına bu işi bırak fb de layıkıyla yapacak bir sürü insan var

27
6
yanıtYanıtla
kumru:

azizim senin kelle kopmazsa fener daha çok nal sayar.

24
4
yanıtYanıtla
erkan:

sen varken fenerbahçe daha çok kaybeder, git artık takıma zarar veriyorsun . Fenerbahçe senin babanın çiftliği değil. başarısız başkan.

23
0
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61mobilWeb@haberler.com:

Ulan ne komik bir takım ya yönetimi ayrı bir şaklaban amma eğlendiriyolar bizi ha

17
3
yanıtYanıtla
aminnnnn:

böyle diyemez ki bu adam çok kelle kopavacağım dev

13
2
yanıtYanıtla
ultraslan:

Aziz Yıldırım Fenevbahçe tarihinin en başarılı başkanıdır.

11
3
yanıtYanıtla
ultraslan:

Aziz Yıldırıma sahip çıkalım böyle bir başkan bir daha Fenerbahçeye gelmez.

10
4
yanıtYanıtla
ahmetmobilWeb@haberler.com:

Allah senin eksikliğini vermesin aziz emmi. Başkanlık sana kalsın kupalarda bize.

12
2
yanıtYanıtla
MURATTTTT...:

SAYIN BEYEFENDİLER, BU İŞLER AĞIZ KALABALIKLIĞIYLA-LÂFLA OLMUYOR. . ! SİZLER ÖNCE 3 TEMMUZDAN BU YANA AĞZINIZDAN ÇIKANLARI BİR İRDELEYİN VE SAĞLAMCA AYNAYA BAKIN. . !

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 181 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title