Haberler

    Aziz Yıldırım: Bir Daha Bizim Maça Gelemez, Gelirse Stattan Çıkamaz!

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Samandıra'da basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, Akhisar Belediyespor maçındaki yönetimi nedeniyle hakem Özgür Yankaya ve MHK'yı sert bir dille eleştirdi.

    MHK tarafından yapılan korumacı açıklamalar nedeniyle görüşlerini dile getirme kararı aldıklarını anlayan Yıldırım, "Takımın hakkını savunduğunuz zaman federasyonun çıkardığı cezalarla ömrümüzü geçirmemek için konuşmuyorduk ama şimdi mecburiyet doğdu. Hakemler hata yapabilir ama kurumlar onun hata yaptığını kabul etmezlerse ve ceza vermezlerse yeni hatalar gelir. Hakem çok hata yaptı. Tavsiyem Yusuf Namoğlu maçı 90 dakika seyretsin." dedi.

    "HAKEM MAÇI KATLETMİŞTİR"

    Yıldırım, maç içersinde yapılan hataları ise şöyle anlattı: "Kaleci normaldir, zaman geçiriyor. Bunu cezalandıracaksınız. Maça uzatma ekleyeceksiniz. İlk devre uzatma 1 dakika. Oyuncu sakatlıkları var. İki taraf için de var. Sonuçta 1 dakika uzattı. Bizim oyuncular hakeme niye kestiniz oyunu diyor, daha çok zaman var, diyorlar. Rakibin Emre'ye bastığı pozisyon kırmızı kart. Mehmet Topal'ın pozisyonu tamamen hakemin kendisinin dağılmasıydı. 4. hakem bağırıyor, Özgür at, at, at diye bağırıyor. Yusuf Namoğlu evinden duymamış, öyle bir şey demedi diyor. Bizim kaç maçta oyuncularımızı attırdılar. Dördüncü hakem 5 defa at diyor. O arada İsmail Hoca, Hasan Bey dinliyor, oyuncuların 3-4 tanesi bunu duyuyor. Hepsi şahit. Hepsi mi yalan söylüyor? Hakem korunmaz. Hakem hata yapmıştır. 8.2 puan alamaz. Maçı katletmiştir. Bu arkadaş zaten mimli. Antep maçında G.Saray gol atıyor ayağını sallıyor. Bir önceki sezon Drogba'ya penaltı yok penaltı veriyor. Gençlerbirliği maçında Kadlec'in ayağı kırılıyordu bir şey vermedi. Düzgün yönetin maçı dedim, ikinci yarı düzgün yönetti yendik."

    "RAKİPLER HAKEMLERLE İLGİLİ SÜREKLİ KONUŞUYOR"

    Aziz Yıldırım, maçlardan önce rakip takımlar tarafından hakemler hakkında yorumlar yapıldığını da hatırlatarak, "Biz hiç maçtan önce hakemlerle ilgili konuştuk mu? Hayır... Konya Başkanı çıktı konuştu. Şimdi biz ne söyleyelim. Hakkımızı arayınca hemen ceza. Bir şey söylemeyince sessiz kalınca rahatsız oluyoruz. Haftaya Konya'da inşallah hakem hatası olmaz, G.Saray ve Beşiktaş maçlarında ne olur görelim... " diye konuştu.

    "ÖZGÜR YANKAYA BİZİM MAÇA GELEMEZ!"

    "Türkiye'nin zaten her yerinde sıkıntı var. TFF çıkıp deseydi ki hakem hata yaptı, nasıl başkanlara hakeme de ceza veriyoruz deseydi normaldi." diyen Yıldırım, şöyle devam etti: "Özgür Yankaya bir daha bizim maça gelemez. Gelirse o stattan çıkamaz. Taraftar 1. dakikadan başlayıp 90 dakika tepki verir. Orada nasıl maç yönetecek bu adam? Bu hafta Hüseyin Göcek'i verirler haftaya Cüneyt Çakır'ı verirler. Bir başlarsak o ceza meza kesmez. Ben Fenerbahçe'nin haklarını savunuyorum. Bakın sahanın ortasına otururum, ayıp olur. Bizi zorlamasınlar. "

    İSMAİL KARTAL'IN GELECEĞİ...

    Aziz Yıldırım, bir basın mensubunun İsmail Kartal'ın sözleşmesiyle ilgili sorduğu soruya da şöyle yanıt verdi: "İsmail Kartal'ın sözleşmesi hiçbir koşula bağlı değil. İsmail Hoca başarılı da olsa, başarısız da olsa biz burada kalacaksak o devam eder. Rahat olsun herkes."

    Emmanuel Emenike ve diğer oyunculardan memnun olduklarını da belirten Yıldırım, "Emenike ikinci devrenin başında 3 pozisyon getirdi. Aslan gibi pozisyon yarattı olmadı. Memnunuz kendisinden. Hepsinden memnunuz. İyi insanlar, iyi sporcular. Basın da biraz olumlu baksın. Destek olun. Türk sporu batağa gidiyor."

    YABANCI TRANSFERİ

    Transfer için çalışmaların devam ettiğini söyleyen Yıldırım, "Scout ekiplerimiz yurt dışında çalışmalar yapıyor. Onunla ilgili gelişmeler var. Çalışmalar devam ediyor." derken, Milos Krasic ile ilgili gelen soruya da, "Krasic için teklif yok. Hiç kimseyle görüşmedik. Onda bir şey yok." yanıtını verdi.

    addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc','eplayer16', {age:1417474883930});

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Aziz Yıldırım Yusuf Namoğlu Özgür Yankaya Samandıra Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title