Haberler

Aziz Yıldırım'a Göre Liderlik Normal

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ilk yarıyı lider tamamlamalarının normal olduğunu vurgulayarak, hedefledikleri puanın 4-5 puan gerisinde kaldıklarını söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ilk yarıyı lider tamamlamalarının normal olduğunu vurgulayarak, hedefledikleri puanın 4-5 puan gerisinde kaldıklarını söyledi.

Yıldırım, 'Hedef 1 Milyon Üye' projesi kapsamında Kapalıçarşı'yı ziyaret etti. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, transferle ilgili bir soruya, "İlle de transfer yapacağız diye bir şey yok. Moussa Sow'un durumundan dolayı hocamız 'olabilir' dedi. Kendisi de araştırıyor" dedi.

"MAHKEMEDEN SONRA DEĞERLENDİRECEĞİZ"

Önümüzdeki sezon uygulamaya konacak yeni yabancı uygulaması ile ilgili ise Yıldırım, "Salı günü mahkemem var. Yeniden yargılama yapılacak, biz buradayız. Ondan sonra durum değerlendirmesinde bulunacağız" diye konuştu.

"İLK DEVRE 4-5 PUAN DAHA FAZLA OLABİLİRDİ"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı, ilk yarıyı lider tamamlamalarının normal olduğunu belirterek, "İlk yarıyı beklediğimiz puanın 4-5 puan gerisinde tamamladık. Eskişehirspor ve Akhisar Belediyespor maçlarında beklemediğimiz puan kayıpları oldu. Beşiktaş maçı üç ihtimalli bir maçtı, kazandık. İlk devre 4-5 puan daha fazla olabilirdi" ifadelerini kullandı.

"KİMSEYE JÜBİLE YAPMADIK"

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza'ya jübile yapılıp yapılmayacağının sorulması üzerine Yıldırım, "Aziz Yıldırım 17 senedir başkan. O günden bu yana hiçbir oyuncuya jübile yaptı mı? 17 senedir başkanım hiç kimseye jübile yapmadık" cevabını verdi.

"EMENIKE GİTMİYOR, GİDEMEZ"

Yıldırım, son günlerde Nijeryalı futbolcunun takımdan ayrılacağı yönündeki söylentilere açıklık getirerek, "Öyle bir şey yok. Menajer ve basın bir şeyler söyleyip duruyor. Menajeri ile de konuştum. Bana 'bir şey yok' dedi. Emenike burada. Hiçbir yere gitmiyor, gidemez" açıklamasını yaptı.

"DIEGO'DAN MEMNUNUZ"

Brezilyalı futbolcu Diego Ribas'tan memnun olduklarını dile getiren Aziz Yıldırım, "Her transfer verimli olacak, oynayacak diye bir kural yok. Onun için biraz zaman lazım. Diego biraz zaman istiyor. Bizim sezon başında eksik yerimiz o mevkiydi ve onu aldık. Başka yere transfer yapmadık. Diego'dan memnunuz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aziz Yıldırım Kapalıçarşı Moussa Sow Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title