Haberler

Aziz Babuşçu: "30 Mart'a Kadar Projelerinizi Açıklayın"

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın ile kahvaltı programında bir araya gelen AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, il ve ilçe teşkilatlarından 30 Mart’a kadar halkla buluşup, projelerini açıklamalarını istedi.

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın ile kahvaltı programında bir araya gelen AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, il ve ilçe teşkilatlarından 30 Mart'a kadar halkla buluşup, projelerini açıklamalarını istedi.

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ile Eyüp Mihmandar Restaurant'ta düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltı programına, AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu'nun yanı sıra Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Rasim Bozkurt ve partililer katıldı.

30 Mart yerel seçimleriyle ilgili bilgi veren AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Eyüp'teki seçim çalışmalarıyla ilgili de görüş alışverişinde bulundu. Babuşçu, adaylara hitaben,"İl ve ilçe teşkilatlarımız yoğun bir şekilde seçimlere hazırlanıyorlar. Bu özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor, aynı şekilde 30 Mart'a kadar tüm halkımızla buluşmanızı, onların sorunlarını dinlemenizi ve projelerini açıklamanızı rica ediyoruz" dedi.

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, sabah kahvaltısının ardından Akşemsettin Camii cemaatiyle sohbet etti. Remzi Aydın, "Yaklaşık bir aydır sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Gidebileceğimiz tüm Eyüplülere gidiyoruz. İnşallah Allah gayretlerimizi boşa çıkarmayacak. Biz üzerimize düşenin en iyisini yapmak zorundayız. Geleceğimize, çocuklarımıza en iyisini, en güzelini bırakmak arzusundayız. En büyük hedefimiz sürekli gelişen bir Eyüp görmek. Allah'ın izniyle bu hedefe hep birlikte ulaşacağız" dedi.

Tokat Reşadiye Yağsıyan Köyü Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği'nde mahalle sakinleriyle de buluşan Remzi Aydın, Eyüp'te çözüm odaklı belediyecilik yapacaklarını ifade ederek, "Eyüp Belediye Başkan adaylığı ile birlikte tarafıma zor bir görev tebliğ edildi. Aklınızı ve tecrübenizi kullanırsanız, organizasyonunuzu iyi kurarsanız, vicdanınızı, kalbinizi, adaleti ortaya koyarsanız bütün zorlukların kolaylaşacağına inanıyorum. 350 bin nüfuslu Eyüp'ün tam anlamıyla çözülmemiş sorunları var. Çözüm odaklı belediyecilik anlayışımız ile biz kaliteli yaşamı her Eyüplümüze taşıyacağız" ifadesini kullandı.

"MAHALLE MAHALLE SORUN TESBİTİ YAPIYORUZ"

Çırçır sakinlerinin her zaman AK Parti'yi desteklediğini dile getiren Remzi Aydın, Eyüp'ün mahalle mahalle sorunlarını tespit edip çözüm politikalarını oluşturduklarını söyledi. Çırçır'da imar sorununu Büyükşehir Belediyesi'nin doğrultusunda çözmek için elimizden geleni yapacağını söyleyen Türkmen, "Bu konuda Çırçırlıların sesi olacağız. Bölgedeki otopark sorununu çözen projelerimizi zemin koşullarına uygun olarak hayata geçireceğiz. Yerinde dönüşümü sorunsuz olarak destekleyen ve teşvik eden girişimlerimiz olacak" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Aziz Babuşcu Remzi Aydın Ak Parti Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title