Haberler

Azeroğlu MHP'den Aday Adayı Oldu

Iğdırlı iş adamı ve siyasetçi Rahim Azeroğlu, 1 Kasım’da yapılacak seçimlerde MHP’den milletvekili aday adayı oldu.

Iğdırlı iş adamı ve siyasetçi Rahim Azeroğlu, 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde MHP'den milletvekili aday adayı oldu.

Azeroğlu, aday adaylığı başvurusunu bugün Ankara'daki partisinin genel merkezinde gerçekleştirdi. Azeroğlu, burada yaptığı açıklamada, Iğdır için milletvekili aday adaylık başvurusu yaptığını belirterek, "Bu manada değerli ülküdaşları, aziz dava arkadaşlarımın ve geleceğin teminatı sevgili genç bozkurt kardeşlerimin desteği ile ülkemizin ve Iğdır'ın geleceği için çıktığımız yürüyüşte hayır duası bekliyorum. Bu kutlu ve kutsal yolda dava arkadaşlarımın ve genç ülküdaşlarımın desteği ile yola çıkmış bulunmaktayım. Hizmet için talip olduğum bu görevde Allah bizleri mahcup etmesin. Başarımız Iğdır'ın başarısı, başarısızlığımız ise bizim başarısızlığımızdır. Bu konuda benden desteklerini esirgemeyen kıymetli dostlarım ve partili arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Azeroğlu, geçtiğimiz 7 Haziran seçimlerinde de partisinden aday adaylığı müracaatında bulunmuş, ancak aday gösterilmemişti. Azeroğlu, 1 Kasım seçimleri için yaptığı adaylık başvuru ile Iğdır için resmi olarak ilk aday adaylığı başvurusu yapan isim oldu. - IĞDIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Iğdır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title