Haberler

Azeriler, Hadise'nin Kıyafetini Ermenistan Bayrağına Benzetti

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Hadise'nin kırmızı, mavi ve turuncu şeritli kıyafeti Azerbaycan medyasında günün konusu oldu.

Azeriler, Hadise'nin dün TV8'de yayınlanan 'O Ses Çocuklar' programında tercih ettiği kırmızı, mavi ve turuncu üç eşit genişlikli yatay şeritten oluşan elbisesini Ermenistan bayrağına benzetti.

AZERİ BASININDA HABER OLDU

Azeri basınında yer alan haberde; şarkıcı Hadise'nin TV8'de yayınlanan O Ses Çocuklar programında giydiği kıyafete dikkat çekildi.


HADİSE'NİN YARIŞMACISI AZERİ, KIYAFETİ ERMENİ

Hadise'nin kıyafetinde Ermeni bayrağını hatırlatan şeritler yer aldığı ifade edilirken, aynı sahneyi paylaştığı çocuğun ise Azeri olmasının kafaları karıştırdığı yazıldı.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ermenistan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (40)

sedat yilmazMobil-ANDROID:

hadise saf ermenidir

31
6
yanıtYanıtla
asdddddddddd:

hadisenin rengi belli zaten o vatan haini

32
2
yanıtYanıtla
Merkay:

Azeriler kelimesi yerine azerbeycanda yaşayan Türk kardeşlerimiz desek daha doğru olmaz mı

20
11
yanıtYanıtla
VIZVIZARI:

İYİCE PARANOYAK OLDUK, KAFAYI TOPLUCA YİYCEZ YAKINDA. . .

19
8
yanıtYanıtla
Yeter bu narkozcuların sonu gelsin:

Bu da mir nevi narkozcu, , şisst bi şey olmaz aman tepki vermeyin, aman alınmasın, aman susun, kızmasın, aman şimdi silaha sarılırlar, aman ırkcılık olur, aman sus, , sonra sen misin ülkeni savunan koruyan seven vururn gebertin faşisti , , ,

yanıt3
yanıt1
Milli akademisyen:

Havadan nem kapmayın saçma salak

9
15
yanıtYanıtla
APO:

kesin paralel yapmistir koyunlar azerilerde koyunmus :))))

9
14
yanıtYanıtla
misafir:

acaba bu hadise simdiye kadar türk halkini türküm diye uyuttumu, ermeni oldugunu acikca söyleyebilirdi, ortaligin karisik oldugu bir dönemde ermeni bayragiyla boy göstermesini ve hangi tv de gösterildiyse o tv ile beraber ikisinide kiyniorum, gidin propagandalarinizi ermeni tv lerinde yapin

9
13
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allahım bu kafirerin pkk nın Ermenilerin ve desdekcilerinin komple belasını versin

18
3
yanıtYanıtla
Kesinlikle doğru:

Şimdi baktım özelliklede göğüs kısmı renk ve tonuna kadar ermeni bayrağı, , bu kasıtlı olarak yapılmış, , ama kasıt dikende, ama giydirende, , ama giyende, ama proğramın yapımcısında bilmeme, , bilinen tek şey kasıt olduğu aşikar, yazıklar olsun, şiddetle kınıyoruz, ,

17
3
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title