Haberler

Azeri Futbolcu Hüseynov Tutuklandı

Güncelleme:

Polis, Türk bayrağı açtığı için eleştirdiği futbolcunun teyze çocuğu tarafından öldürülen gazeteciyle ilgili hem futbolcuyu hem de akrabasını tutukladı.

Azerbaycan Premier Lig takımlarından Gebele'nin futbolcusu Cavid Hüseynov tutuklandı.

Azerbaycan İçişleri Bakanlığı ve Başsavcılığı'ndan yapılan ortak açıklamada, 8 Ağustos'ta bir grup tarafından darp edilmesinin ardından götürüldüğü hastanede vefat eden gazeteci Rasim Aliyev'le ilgili açılan soruşturma kapsamında, futbolcu Hüseynov ve olaya karıştıkları iddia edilen 5 kişinin tutuklandığı bildirildi.

Açıklamada, olay hakkındaki gelişmeler şu şekilde anlatıldı:

TEYZESİNİN OĞLU, DÖRT ARKADAŞIYLA ALİYEV'İ DÖVDÜ

"İlk belirlemelere göre Cavid Hüseynov, 6 Ağustos'ta Gebele ile Apollon arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu karşılaşması sonrası gazetecilerin sorularını cevaplarken yaptığı el hareketleri nedeniyle kendisini sosyal paylaşım sitesinden eleştiren gazeteci Rasim Aliyev'i telefonla arayarak yazdıklarını tekzip etmesini talep etmiştir. Daha sonra Hüseynov'un teyzesinin oğlu Elşen İsmayılov da Aliyev'i arayarak aynı talepte bulunmuş ve ikili arasında tartışma yaşanmıştır. İsmayılov, dört arkadaşını da yanına alarak gazeteci Aliyev'le görüşmüş ve onu darp etmişlerdir. Aliyev, hastaneye kaldırılmasına ve ameliyat edilmesine rağmen hayatını kaybetmiştir."

Ortak açıklamada, İsmayılov ve dört arkadaşının çıkarıldıkları mahkemede "başka birinin sağlığına kasten zarar verme, mağdurun ölümüne neden olmak" suçlarıyla tutuklandıkları belirtildi.

SUÇUN HAZIRLANMASINI BİLDİĞİ HALDE...

Futbolcu Hüseynov'la ilgili ise şu ifadelere yer verildi:

"Soruşturmanın bu aşamasında Hüseynov, hakkında teyzesinin oğlu İsmayılov tarafından organize edilen ağır suçun hazırlanmasını bildiği halde haber vermemesi ve suçu gizlemeye çalışması yönünde esaslı şüpheler olduğu için çıkarıldığı mahkemede tutuklandı."

Olayın Hüseynov tarafından azmettirildiği iddiasının da araştırıldığı, soruşturmada elde edilen bilgilerin devamlı olarak Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e rapor edildiği de kaydedildi.

Kaynak: AA / Spor

İçişleri Bakanlığı İlham Aliyev Azerbaycan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
500

Yorumlar (40)

faşistler:

FAŞİZM BİR İDEOLOJİ DEĞİL BİR HASTALIKTIR... MALCOLM X

84
22
yanıtYanıtla
TURKIC:

İSTEDİĞİNİZ KADAR TUTUKLAYIN ER YADA GEÇ TÜRKİYE KUZEY VE GÜNEY AZERBAYCAN BİRLEŞECEK YAKIN BİR ZAMANDA . ÇÜNKÜ AYNI MİLLETİZ . OĞUZ TÜRKÜYÜZ HEPİMİZ . BU BİRLEŞME TAMAMLANDIMI TÜRKİYE FEDERASYONUNUN ÖNÜNDE KİMSE DURAMAYACAK .

51
41
yanıtYanıtla
Zaza Kürdü:

Hiç bir şey insan sağlığından önemli değildir bu teyze çocuğunu da öldürsünler

54
27
yanıtYanıtla
sufi:

azerbaycan ın nüfusu 12. 15 milyon arası ama iranda 25 milyon azeri türkü yaşıyor güney azerbaycan elinde sonunda türklerin olacak iran eskiden türk ülkesiydi şah ismalin ülkesiydi gene öyle olacak iranda 30 milyon türk yaşıyor

45
13
yanıtYanıtla
azeri:

biz azeriler türkiye nin toprağına kurban olmaya hazırız. . . bayrağınız bayrağımız namusunuz namusumuz canınız canımızdır. . .

47
4
yanıtYanıtla
BAŞLIK YANLIŞ:

AZERİ DEĞİL ULAN, Azerbaycanlı TÜRKLER, onlarda bizim gibi Oğuzhanın Torunnları

39
9
yanıtYanıtla
AZER SUMQAYIT:

TURK AZERBAYCAN BAYRAKLARI BIR DAHA ENMEZ ! KUCUCUK ermeni ve diger TURK dusmanlari it hurur KARVAN KECIR . . . . . .

42
4
yanıtYanıtla
tr:

azeri gardaşlarımıza selamlar

36
9
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ80:

AZERBAYCAN HALKI ÇOK NAMUSLU ÇOK VATANSEVER AMA BU ESKİ KUMARBAZ İLHAM ALİYEV TURK DÜŞMANLIGINI YÖNETİMİYLE KENDİ SONUNU HAZIRLIYOR. TÜRKİYE BİR GÜN BU YAHUDİ ETKİSİ ALTINDA YÖNETİME DUR DİYECEK ZAMAN VAR DAHA . . YAŞASIN ELÇİBEY VE MEHMET EMİN RESULZADE SEVENLERİ . . .

33
12
yanıtYanıtla
ccc:

Azeri kardeştir Bizi severler. . . Rusyada Almanları Azeri askerler sayesinde hazardan püskürtmüş, 1 tek petrol kuyusuna ulaştırmamıştır. . . Rusyada Türklerin Gücünü iyi bilir. . .

35
8
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title