Haberler

Azerbaycan Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı Adex 2014

Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Bakü Büyükelçiliği tarafından, fuara katılacak Türk şirketlerin temsilcileri için verdiği resepsiyona katıldı.

Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliğinde, Azerbaycan'da ilk kez düzenlenecek Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'na (ADEX 2014) katılacak Türk şirketlerin temsilcileri için resepsiyon verildi.

Büyükelçilik rezidansında Büyükelçi İsmail Alper Coşkun'un ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyona fuara katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak için Bakü'ye gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Savunma Sanayii Müsteşarı İsmail Demir ile şirket temsilcileri katıldı.

Bakü Expo Merkezi'nde düzenlenecek fuara 34 ülkeden 200 şirket katılacak. 8 ülkenin milli gruplarıyla bulunacağı ADEX2014'te, İsrail ve Polonya 16'şar, Belarus 10 şirketle temsil edilecek. En geniş katılımı 37 şirketle Türkiye yapacak.

Savunma Sanayii Müsteşarlığının yanı sıra, aralarında Aselsan, Havelsan, TAİ gibi şirketlerin ürünlerini tanıtacağı fuarın "altın sponsorluğunu" da Roketsan üstlendi.

Yeni kara, deniz ve hava savunma gereçleri, güvenlik sistemleri, taşıma araçları ve askeri teçhizatların tanıtılacağı fuar, üç gün sürecek. - Bakü

Kaynak: AA / Güncel

Azerbaycan Türkiye Bakü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title