Haberler

Azerbaycan Kanalı: Kırmızıgül, Oscar Almaya Kararlı

Güncelleme:

Azerbaycan'daki Azad TV, bu ülkede gösterime giren 'Mucize' filmine yer verirken, Mahsun Kırmızıgül'ün bu filmle olmasa bile bundan sonraki bir filmi ile Oscar almaya kararlı olduğunu öne sürdü.

TÜRKİYE'DE GİŞE REKORU KIRDI

Azeri kanal, Türkiye'de gişe rekoru kıran Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği, senaryosunu yazdığı ve oynadığı 'Mucize' filmi ve Bakü'deki galasına magazin programında geniş yer verdi. Azerice 'Muganni-aktör' (Şarkıcı-oyuncu) olarak nitelendirilen Kırmızıgül'ün Bakü'deki galada 1960'lı yıllardaki Türkiye'yi yansıtmak için filmin mekan çalışmaları için İzmir ve Kars'ın Kağızman İlçesi'nde 3 ay süren çalışma yapıldığını anlattığı belirtildi.

"HERKES KENDİ SİNEMASINI YAPAR"

Kırmızıgül, ilk kez filmin müziklerinin yüzde 95'ini bizzat kendisinin hazırladığını, Prag Senfoni Orkestrası'nın da seslendirdiğini ifade ederken, "Benim yolum bu. Herkes kendi sinemasını yapar. Bu benim kendi sinema anlayışım. Ben halkın sorunlarını anlatmayı seviyorum" dediğini aktardı.

"OSCAR ALIR"

Program sunucusu, Mahsun Kırmızıgül'ün Türkiye'nin tanınmış birçok isminin rol aldığı 'Mucize' filmini değerlendirirken, "Muganni-aktör Kırmızıgül; Oscar mükafatı almaya kararlıdır. Bu filmle olmazsa nöbetteki filmle mutlak" diye değerlendirme yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahsun Kırmızıgül Azerbaycan Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (33)

CAN DERSİMLİ:

BU AT ARABASI DA YÖNETMEN OLDU YA HERKES HERŞEY OLUR.

8
24
yanıtYanıtla
DvfmobilWeb@haberler.com:

Cok iyi bir filmdi adam bu isi biliyor ve cogu sinemaciyada tas cikartir

20
3
yanıtYanıtla
...mobilWeb@haberler.com:

Cok guzel bir filmdi Mahsunu pek sevmem ama adam gercekten cok iyi film yapiyor Filmde komedi de var huzun de var etkileniyorsun bu adam gercekten oscari

19
4
yanıtYanıtla
Yusuf AkyüzMobil-IOS:

Yalaka adamin yalaka filmi

3
19
yanıtYanıtla
ysf:

ben izledim filmi süper bir şey izlemeyen varsa gitsin izlesin

19
1
yanıtYanıtla
gs li:

Film harikaydı arkadaşlar izlemenizi tavsiye ederim.

18
1
yanıtYanıtla
bunediryamobilWeb@haberler.com:

flimin cok izlenmesinin sebebi avm giduyorsun filmlere bakiyon ahim sahim bir film yok en uygun saatler bu filmde ve 2avm ye gittim ikisindede iki salonda gosterimi var cok gise yapmasi bundan alternatif film rakibi yokdu ve 2 salando gosterim yoksa izledim filmi abartilacak bir fild degil oskar moskar ya birakin bu isleri.

12
5
yanıtYanıtla
shameless:

bu adam sadece güneydoğunun ekmeğini yiyo hep aynı şeyler sıktın artık yılın filmi düğün dernekti daha güzelini görmedim

5
10
yanıtYanıtla
batmanlı:

bu ülkede oscar alacak biri varsa oda gerçekten SEN OLMALISIN . . . . .

12
2
yanıtYanıtla
film çöplüğü..mobilWeb@haberler.com:

mahsum abi filmlerinin konusu aynı sıkıldık artık..yoksulluk,cahillik ,cinsiyet ayrım:eşittir mahsun kırmızı gül filmi ...Türkiyede adam gibi film çeken yok sadece kısa yoldan zengin olalım diye çekiyorlar.film çöplüğüne dönmüş heryer.

5
9
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title