Haberler

Azerbaycan'da Doktor Hastanın Sağlam Ayağını Kesti

Güncelleme:

Azerbaycan'da bir doktor, ameliyathanede hastasının sol ayağını kesmek yerine yanlışla sağlam olan sağ ayağını kesti.

Azerbaycan'da bir doktor sol ayağının kesilmesi konusunda teşhis koyduğu hastanın yanlışlıkla sağ ayağını kesti.

SOL AYAĞI YERİNE SAĞLAM SAĞ AYAĞINI KESTİLER

Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de diyabet hastası olan 82 yaşındaki Terlan Eliyeva, Sağlık Bakanlığı Angioloji ve Mikrocerrahi Merkezi'nde, Doktor Valeh Kerimov tarafından muayene edildikten sonra hastanın sol ayağın kesilmesi gerektiği teşhisini koydu. Teşhis konulmasının ardından hasta ameliyata alındı. Her şey buraya kadar normalken, ameliyattan çıkan 82 yaşındaki kadını gören yakınları gözlerine inanamadılar. Çünkü, yaşlı kadının iltihaplı olan sol ayağı yerine sağlam olan sağ ayağının kesildiğini fark ettiler. Angioloji Merkezin Başhekimi Azer Şemseddinski ise ANS PRESS-e açıklamasında gerçeği doğruladı. O meseleden haberi olduğunu ve hala şokta olduğunu söyledi.

DOKTOR İTİRAF ETTİ

Operasyonu gerçekleştiren Sağlık Bakanlığı Angioloji ve mikroşirurjikal Merkezinin Doktoru Valeh Kerimov APA-haber ajansına yaptığı açıklamada, hastanın her iki ayağında da kangren olduğunu ifade ederek, Mekanik bir hata nedeniyle hastanın sol ayağının yerine sağ ayağının kesildiğini itiraf etti.

Doktor Kerimov konuşmasına şöyle devam etti:

"MEKANİK HATADAN DOLAYI YANLIŞLIKLA SAĞ AYAĞINI KESTİK"

"82 yaşındaki kadının hiçbir ayağına kan gelmiyor, kangren var. Sol ayakta süreç daha fazla, sağ ayakta ise azdır. İki ayaktan biri - sol ayağı daha önce kesilmeliydi. Hastanın hayatını kurtarmak için acil ameliyat edildi. Operasyon sırasında mekanik hatadan dolayı yanlışlıkla sağ ayağı kestik. Zaten hastanın sol ayağı da normalde kangrenden dolayı kesilmeliydi. Sonuç böyle oldu"

Sağlık Bakanlığı konuyla ilgili özel bir komisyon oluşturdu ve araştırmalara başladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sağlık Bakanlığı Azerbaycan Bakü 3. Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

..............:

herkes kendine göre bir yalan buluyor nasıl bir dünyadır

58
0
yanıtYanıtla
Udut:

aha turk dedim kardes cahil halk cikti :D

1
4
yanıtYanıtla
...:

BAZI MESLEKLER KİŞİLİK PROFESYONELLİĞİ GEREKTİRİR . BÖYLE BİR CERRAH İSEN HAYATININ HER DAKİKASINI PROFESYONELCE GEÇİRMELİSİN . BU HATANIN NEDENİ ÇOK BASİT RASTGELE YAŞANAN HAYATIN YANİ DÜZENSİZ YAŞAM BİÇMİNİN GÖSTERGESİDİR .

2
0
yanıtYanıtla
kara-bela:

eğitim şart belkide dr doktorluk eğitimi almamıştır hastaya ALLAH sabır versin

2
0
yanıtYanıtla
musa dunya:

doktorun sağına sarımsak soluna soğan koymak gerekiyor daha öğreneme miş

1
0
yanıtYanıtla
musa dunya:

acil durum varsa ameliyata almışken başınıda kesseydiniz nede olsa oraya da ilerde kalp kan pompalamayacak zaten yaşıda geçmiş ölecek doğrasaydınız kadını

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title