Haberler

Azer Bülbül 'kazma Kardeşler'in Öğretmeni Olacaktı

Antalya'da otel odasında ölü bulunan Azer Bülbül, bir televizyon kanalında yayınlanmak üzere çekimlerine İstanbul'da 4 gün önce başlanan ve yönetmenliğini Ömer Korkmaz'ın yaptığı 'Kazma Kardeşler' dizisinde başrol oynayacaktı.

Antalya'da otel odasında ölü bulunan Azer Bülbül, bir televizyon kanalında yayınlanmak üzere çekimlerine İstanbul'da 4 gün önce başlanan ve yönetmenliğini Ömer Korkmaz'ın yaptığı 'Kazma Kardeşler' dizisinde başrol oynayacaktı. Azer Bülbül'ün set arkadaşları ölüm haberi ile yıkıldı. Çekimleri iptal eden sanatçı dostları da Bülbül'ün ölüm haberi üzerine İstanbul'dan Antalya'ya geldi.

Morgdan yakınları tarafından alınan Azer Bülbül'ün cenazesine eşlik eden sanatçı dostları, Antalya Havalimanı'nda tarifeli uçak kargosu ile İstanbul'a gidecek cenazeyi bekledi.

'Kazma Kardeşler' dizisinin yapımcısı Sami Bakır, Azer Bülbül'ün Cahit Akcan, Salih Işıklı, Faruk Kartal, Saracettin Yamar ve Mehmet Hanefi Kadıcık ile birlikte dizide başrolü paylaştığını söyledi. Babaları vefat eden 6 kardeş arasında tek okuyan ve öğretmen olan 'Mehmet' isimli karakterdeki Azer Bülbül'ün daha sonra köyüne dönüp öğretmenlik yapacağını, diğer 5 kardeşinin ise sürekli define peşinde koşacaklarını kaydeden Bakır, ölüm haberinin büyük üzüntü yarattığını söyledi. Sami Bakır, 'Bugün çekimlere beklerken acı haberini aldık. Hepimiz çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin, Türkiye çok önemli bir sanatçısını kaybettiö dedi.

BÜLBÜL YERİNE LATİF DOĞAN

Dizide Bülbül'ün kardeşlerini oynayacak olan Salih Işıklı, Cahit Akcan ve Mehmet Kadıcık ile mafya babasının sevgilisi rolündeki Ayşe Topçu, çok üzgün olduklarını ifade etti. Çekimlerine bir süre ara verilen dizide, hayatını kaybeden Azer Bülbül'ün yerine ise bir başka türkücü Latif Doğan'ın düşünüldüğü belirtildi.

Otel odasında ölü bulunan sanatçı Azer Bülbül'ün ölümünde ihmali olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 24 yaşındaki garson kız Sibel A. 'yardım ve bildirim hükümlülüğünü yerine getirmemek' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Polis merkezinden çıkartılırken "Ben hiç bir şey yapmadım, istediğiniz kadar çekin" diyen Sibel A. neden gözaltında olduğu sorusuna ise "Azer Bülbül'ü çok sevdiğim için, hayranı olduğum için. Ben ona kalleşlik yapmadım, onu satmadım" dedi.

ANTİBİYOTİK KULLANMIŞ

Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü açıklarken otel odasında sanatçının kullandığı iddia edilen ilacın incelemesi tamamlandı. Azer Bülbül'ün kullandığı ilacın boğazlarında oluşan ağrı ve tahrişler için kullanılan antibiyotik olduğu belirtildi.

Geçen yıllarda Akdeniz Üniversitesi'nde çıkan olayların şüphelilerinden alnında 'Zülfikar dövmesi' bulunan provokatör Ömer Ulusoy'un da sanatçının hayranı olduğu ve kaldığı otelin önünde birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiği ortaya çıktı.

Haber: Antalya DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Korkmaz Azer Bülbül İstanbul Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title