Haberler

Azdavay Müftüsünün Tayini Çıktı

Azdavay Müftüsü Sinan Kazancı’nın tayini çıktı.

Azdavay Müftüsü Sinan Kazancı'nın tayini çıktı.

Yaklaşık üç yıldan beri Azdavay'da müftülük yapan Kazancı, Ankara ili Kızılcahamam ilçesine tayini çıkması nedeni ile müftülük personeli ile camii imam ve müezzinlerinin katıldığı toplantıda personellerine veda etti.

Kazancı " Üç yıldan beri severek ve onurla görev yaptığım Azdavay'dan tayinim çıkması sebebi ile ayrılmak zorundayım. Bugün personelimle bir araya geldik son toplantımızı yaptık ve helalleştik. Biz üç yıldan beri mevcut personellerimizle beraber ilçeye çok güzel hizmetler yapmaya çalıştık. Bu işler ekip işi tüm müftülük çalışanlarının hepsinden Allah razı olsun hep beraber ilçe için güzel hizmetler yaptığımıza, dinimizi en güzel şekilde yaşadığımızı ve yaşattığımıza inanıyorum. Bu bir nöbet değişimi bu gün itibarı ile görevimi teslim alacak arkadaşa devredeceğim ve yeni görev yerim olan Ankara ili Kızılcahamam İlçesi Müftülüğüne başlayacağım. Ben bu vesile ile tüm Azdavaylıların kalbinde ayrı bir yerim olduğuna inanıyor, hepsini hürmet ve muhabbetlerimi sunuyor ve helalliklerini arzu ediyorum" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kızılcahamam Azdavay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title