Haberler

Azdavay Khgb, Seçim Sonrası İlk Toplantısını Yaptı

Azdavay Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB), yerel seçimlerin ardından olağanüstü genel kurulunu yaptı.

Azdavay Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB), yerel seçimlerin ardından olağanüstü genel kurulunu yaptı.

Azdavay Kaymakamı Osman Doğramcı, İl Genel Meclisi üyeleri Fahrettin Cebeci, Satı Gökyurt ile mahalle ve köy muhtarlarının katıldığı toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Doğramacı, "Yeni seçilen İl Genel Meclisi üyelerimizi ve muhtarlarımızı tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah önümüzdeki beş yıl beraberce Azdavay için güzel çalışmalar yapacağız" dedi. Doğramacı, Azdavay Kaymakamlığı tarafından Suriyeli göçmenler için 'Bir Elde Sen Uzat' sloganı ile başlatılan ve 21 Nisan'da sona erecek yardım kampanyasına muhtarların da desteklerini beklediklerini söyledi.

Toplantıda yapılan seçimde, İl Genel Meclisi üyelerinin daim üye olduğu KHGB encümenine, yeni dönemde görev yapmak üzere Dereyücek Köyü Muhtarı Yaşar Ballıdağ ve Bakırcı Köyü Muhtarı Salih Işık seçildi. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde göreve gelen Azdavay'ın en genç muhtarları olan Merkez Mahallesi Muhtarı Akif Özdemir, Karşıyaka Mahallesi'nde Ayhan Kara ve Yenimahalle'de Vural Ünlü, Kaymakam Doğramacı tarafından ayrıca tebrik edildi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Azdavay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title