Haberler

Azdavay Hem Yılsonu Sergisi Açıldı

Azdavay Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yıl sonu sergisi açıldı.

Azdavay Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yıl sonu sergisi açıldı.

Azdavay Çok Programlı Lisesi bahçesinde yapılan açılış programına Azdavay Kaymakamı Ali Güner, Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Oğuzhan Doğan, öğretmenler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Azdavay Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Şimşek 2014-2015 yılı eğitim öğretim yılı içerisinde ki faaliyetlerini anlattığı konuşmasında 24 adet kurs açtıklarını, bu kursların 20 tanesinin tamamlandığını belirterek " Açılan bu kurslarda 266 sı bayan 321 i erkek olmak üzere toplam 587 kursiyer eğitim almıştır. Açılan kurslarımızdan 12 tanesi mesleki teknik iki tanesi okuma yazma diğerleri ide sosyal kültürel kurslardır" diye konuştu.

Azdavay HEM Kafkas Yöresi Halk Oyunları Ekibinin gösterisi ve kursiyerlere belgelerinin verilmesinin ardından kursiyerlerin el emeği göz nuru eşyaların yer aldığı serginin açılışını Kaymakam Güner, Başkan Civelek ve Şube Müdürü Doğan beraber yaptılar ve diğer ziyaretçilerle birlikte sergilenen ürünleri incelediler ve kursiyerlerden bilgi aldılar. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Nuri Civelek Kastamonu Ali Güner Azdavay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title