Haberler

Azdavay'daki Festivale Motorcular Akın Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

TMF Yönetim kurulu üyesi Mahmut Nedim Akülke ile röpörtaj görüntüleri

Festival alanından genel görüntüleri

TMF yönetim kurulu üyesi Orhan Alp röpörtaj görüntüleri

Balıkesir'den gelen motosiklet grubu üyeler ile röpörtaj görüntüleri

Kastamonu'nun Azdavay ilçesi Suğla yaylasında bulunan Azdavay Doğa ve Motor Sporları Merkezinde, Azdavay Belediyesi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Uluslar Arası Azdavay Motosiklet Doğa Sporları festivaline motosiklet binicileri yoğun ilgi gösterdi.

TMF Yönetim kurulu üyesi Mahmut Nedim Akülke AA muhabirine yaptığı açıklamada; İlk defa düzenlenmesine karşılık Azdavay Motosiklet Doğa Sporları festivaline yoğun ilgi olduğunu ifade ederek ilk iki gün resmi olarak federasyonlarınca kayıt altına alınan Türkiyenin çeşitli illerinden gelen 160 civarı motosiklet binicisinin alana giriş yaptığını, bu rakamın araçları ile gelenlerle birlikte 200 ün üstüne olduğunu söyledi.

Motosikleti ile festivale gelen TMF yönetim kurulu üyesi Orhan Alp yarışı seyretmek ve festivale katılmak için Azdavay'a geldiğini belirterek kanyon ve şaleleri ile ilçenin doğa harikası bir yer olduğunu, herkesi ilçeye gelmesini tavsiye ettiğini ifade etti.

Balıkesirden gelen motosiklet grubu üyeleride 700 kilometre yok kat ederek ilçeye geldiklerini ifade ederek yeşilin ve doğanın motosiklet sürücüleri için vazgeçilmez olduğunu, Azdavay'ı bozulmamış doğal yapısından dolayı çok beğendiklerini belirttiler.

Kaynak: AA / Güncel

Mahmut Nedim Kastamonu Balıkesir Azdavay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title