Haberler

Azdavay 'Da Kuran Kursları Açılış Programı Yapıldı

Azdavay’da Yaz Kur-an Kursları Açılış Programı YapıldıOkullarda 2013-2014 eğitim öğretim döneminin sona ererek öğrencilerin tatile çıkmasının ardından yaz Kur-an kursları açıldı.

Azdavay'da Yaz Kur-an Kursları Açılış Programı Yapıldı

Okullarda 2013-2014 eğitim öğretim döneminin sona ererek öğrencilerin tatile çıkmasının ardından yaz Kur-an kursları açıldı.

Kur-an kurslarının açılışı nedeni ile düzenlenen törende kursiyerler tarafından Kuranı Kerim ve ilahiler okundu. Programda konuşma yapan ilçe müftüsü Sinan Kazancı tüm kursiyerlere başarılar dileyerek başladığı konuşmasında dini eğitimin öneminden bahsetti. Kazancı" Anne ve babalar çocuklarının dini bilgiler ile peygamberimizin güzel ahlakını öğrenmeleri konusunda sorumludurlar. Kurslarımız aynı zamanda çocuklarımızın zararlı alışkanlıklardan uzak tutma konusunda çok önemli bir görev yapmaktadır. Bu sorumluluklarının bilincinde olarak çocuklarını kuran kurlarına gönderen aileleri tebrik ediyorum. Kurslarımız 23 Haziran- 22 Ağustos tarihleri arasında devam edecek, bu süre sonunda devamsızlığı olmayan ve başarılı olan öğrencilerimize çeşitli hediyeler verilecektir" diye konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Azdavay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title