Haberler

Azatlı Spor Bal Lig'i Mücadelesine Hazırlanıyor

2014 ve 2015 Yerel Amatör Play-Off Grubunda namağlup olarak şampiyon olan Azatlı Spor bu sene BAL Liginde mücadele edecek. TFF Bölgesel Amatör Ligi katılım parasını yatırarak lige resmen katılan Azatlı Spor, maçlarını Bor 100.Yıl Stadında oynayacak.

Kulüp Başkanı Abdi Gencer, "Teknik Direktörlüğünü Murat Turhan'ın yaptığı Azatlı Spor kulübü Uzun süren bir mücadelenin ardından Azatlı Spor olarak BAL Ligine katılmaya hak kazandık. Bundan sonra Bölgesel Amatör Ligdeyiz. Niğde'nin Bal Ligindeki tek takımı Azatlı Spora destek olmak gerekiyor. Gerek destekleyici, gerekse manevi destek açısından bu sezon Niğdeyi en iyi şekilde temsil edeceğimizi umuyorum" dedi

Ekonomik olarak geniş bir bütçeye sahip olmadıklarını sadece kısıtlı imkanlarla ve Niğde'de ki futbolcularla yola devam edeceklerini belirten Gencer, "yıllardır şans verilmeyen ya da şans bulamayan Niğdeli futbolculara da kendilerini gösterme imkanı vermekteyiz. Bu zor şartlar altında ligde kalmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Teknik adam Murat Turhan ve ekibine güvendiklerini dile getiren Gence, Niğde Belediye Spora 2.Lig yolunda başarılar diledi.

Azatlı Spor 2015-2016 futbol sezonunun ilk çalışmasını bu hafta sonu yapacak. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Turhan Azatlı Niğde Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title