Haberler

Azad Fazla'ya Son Görev

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Azad Fazla, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Azad Fazla, bugün son yolculuğuna uğurlandı. AK Parti ve CHP'li kent yöneticileri Fazla'nın cenazesinde bir araya geldi. Geçen yıllarda Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Ege Bölge Temsilciliği yapan, 2012 yılında CHP'den AK Parti'ye geçen İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Azad Fazla, İzmir Buca'da bulunan Laleli Camisinde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Kalp krizi sonucu yalnız yaşadığı evinde vefat eden Fazla'nın cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Kaynaklar Mezarlığına defnedildi.

AK PARTİ VE CHP'LİLERDEN SON GÖREV

Azat Fazla'nın cenazesine; İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İzmir Milletvekilleri Necip Kalkan, Hamza Dağ ve Mahmut Atilla Kaya ve Kerem Ali Sürekli, CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Menderes Belediye Başkanı Birol Soylu, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, kent yöneticisi ve Fazla'nın yakınları katıldı. Azad Fazla'nın babası Cemil Fazla, ayakta durmakta güçlük çekti ve gözyaşı döktü. Cumartesi günü, Fazla'ya ulaşamayan arkadaşları, Fazla'nın yalnız yaşadığı Buca ilçesindeki evinin kapısını çilingirle açtırarak girmiş ve acı manzarayla karşılaşmıştı. Eşinden boşanan iki çocuk babası Fazla, 52 yaşındaydı.

"ANISI OLMAYAN İNSAN YOKTUR"

Azad Fazla'nın ölümünün ardından konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, "Hizmetleri layıkıyla yapan bir arkadaşımızdı. Araştıran, konuştuğunu bilgi ve belgelere dayandıran bir arkadaşımızdı. Benim takım arkadaşımdı. Buradaki herkes onu tanımaktan mutluluk duyuyor. 'Azad Fazla' deyince anısı olmayan insan yoktur. Sağcısı, solcusu, ortacısı, kim varsa Azad Fazla ile bir olay yaşamıştır. Çok dolu bir arkadaştı. İzmir siyaseti için bir kayıp. Acımız büyük" dedi.

"ÇOK ANİ OLDU"

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise şunları söyledi: "Hem sendikacılıkta hem siyasetteydi. Çok ani oldu. İzmir'e daha çok hizmet vereceğini düşünüyorduk. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Mücadeleci bir insandı. Son dönemde beraber siyaset yapıyorduk. Bize düşen; onun mücadeleci hayatını yaşamaya ve yaşatmaya devam etmek." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hamza Dağ AK Parti İzmir Buca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title