Haberler

Az Alkmaar- Medipol Başakşehir Maçına Doğru

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda yarın Medipol Başakşehir ile karşılaşacak Hollanda'nın AZ Alkmaar Teknik Direktörü John van den Brom, İstanbul'daki 2. maça avantajlı bir skorla gitmek istediklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda yarın Medipol Başakşehir ile karşılaşacak Hollanda'nın AZ Alkmaar Teknik Direktörü John van den Brom, İstanbul'daki 2. maça avantajlı bir skorla gitmek istediklerini söyledi.

Van den Brom, yarınki karşılaşmanın yapılacağı AFAS Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacakları Medipol Başakşehir'in güçlü bir takım olduğunu ve bunun bilincinde olduklarını, iki takımın da tur şansını eşit gördüğünü söyledi.

Sahalarında oynayacakları maçta avantajlı bir sonuç elde etmek istediklerini belirten Hollandalı teknik adam, "İstanbul'a, bize yetecek bir skorla gitmek istiyoruz" dedi.

Geçen sene takım olarak çok iyi bir performans sergilediklerini ve bu sezon da iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini kaydeden Van den Brom, "İzleyicilerin iyi bir futbol seyretmeleri için yarınki maçta Emre Belözoğlu'nun da sahada olmasını istiyorum" diye konuştu.

İstanbul temsilcisinin kendilerinden daha yetenekli bir kadroya sahip olduğunu savunan Van den Brom, "Rakibimizi iyi araştırdık. Çok iyi bir ekip, kaliteli futbolcuları var. Avrupa'da ilk kez oynayacaklar ama futbolcularına baktığımızda daha tecrübeli ve yetenekli diyebilirim. Brezilyalı futbolcuları çok tehlikeli, onlara karşı daha dikkatli olmamız lazım" ifadelerini kullandı.

Yarınki maça tam anlamıyla hazır olduklarını vurgulayan Van den Brom, şöyle konuştu:

"Yeni gelen çok oyuncularımız var, genç bir takımız. Takıma güvenim tam. Dört buçuk haftalık iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Hiçbir zaman giden ya da sakat oyuncular konusunda konuşulmamasını öğrendim futbolda. Mevcut futbolcularımızla en iyi skoru elde etmek için çaba göstereceğiz. Hollanda'da sezonu üçüncü bitirmiş bir ekip Türkiye'de dördüncü olmuş takıma karşı oynayacak. Tüm gücümüzle maça çıkacağız. Takıma güvenim tam."

Kaynak: AA / Spor

Az Alkmaar Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title