Haberler

Ayvalıklı Briçciler Kupa Sevincini Paylaştı

Balıkesir'de düzenlenen Briç Dörtlü Takımlar il yarışması maçlarının ardından, Ayvalık'a İl İkinciliği kupası ile dönen Ayvalıkgücü Belediyespor Briç Takımı, kazandıkları kupanın sevincini Belediye Başkanı Türközen ve Meclis Üyeleriyle...

Balıkesir'de düzenlenen Briç Dörtlü Takımlar il yarışması maçlarının ardından, Ayvalık'a İl İkinciliği kupası ile dönen Ayvalıkgücü Belediyespor Briç Takımı, kazandıkları kupanın sevincini Belediye Başkanı Türközen ve Meclis Üyeleriyle paylaştı.

12-13 Ocak 2013 tarihinde Burhaniye' de Körfez Grubu Elemesi ile başlayan, 19-20 Ocak 2013 de Merkez Grubu Elemesi ile devam eden şampiyona 16-17 Şubat 2013 tarihlerinde Balıkesir Briç Kulübü Eğitim Salonu'nda yapılan ve 15 takım arasında gerçekleşen Final Grubu maçları ile sona erdi. Briç hakemleri Yusuf Kırkkılıç, Kamil Eren ve Metin Çetin'in yönetimindeki karşılaşmalar sonunda Mustafa Öztürk, Nezih Gürleroğlu, Turgay Demirkan, Muzaffer Şahin, Erol Turpçuoğlu, Osman Yazıcı'dan kurulu 'Elif' adını taşıyan takım birinci olurken; Mustafa Sezer, Ali Sal, Mustafa Harmandalı, Akif Ekiz, Önder Akçıl, Ömer Demiryumruk'dan oluşan 'Ayvalıkgücü Belediyespor' takımı da şampiyonadan ikinci olarak ayrılmayı başardı.

Ayvalıklı Briçciler; elde ettikleri bu başarının sevincini ise önceki gün kazandıkları kupayı; Ayvalık Belediye ve Kulüp Başkanı Hasan Bülent Türközen'in yanı sıra belediye meclis üyelerine götürerek, başarılarının sevincini paylaştı.

BAŞKAN TÜRKÖZEN MEMNUN

Briç Federasyonun belirlediği kotaya göre Balıkesir'deki şampiyonada ilk dörde giren takımların 10-16 Mart 2013 tarihlerinde İzmir'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Balıkesir'i temsil edecekleri öğrenilirken, kendisini ziyaret eden Ayvalıklı Briçcilerin bu başarısından ise Ayvalık Belediye ve Kulüp Başkanı Hasan Bülent Türközen'in oldukça memnun olduğu gözlendi. Ayvalıkgücü Belediyespor'un Briç Takımının Türkiye Şampiyonasında da Balıkesir'i en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını kaydeden Hasan Bülent Türközen, zeka ve taktik oyunu olan briçte takım halinde kazanılan ikincilik kupasının, kulüp olarak bu yıl alınan ilk kupa olduğunu kaydederek, "Briçcilerimizle gurur duyuyoruz. Takımımızın son yıllarda arka arkaya elde ettiği bu başarılar göğsümüzü kabartıyor. Ayvalık'ımızın adını bu alanda da duyuran bu sporcularımızı yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. İnşallah, kulübümüzün futbol branşında da kırmızı-beyazlı takımımız lig sonunda şampiyon olup, 3. lige direkt çıkar ve Briç takımımızın getirdiği bu yılın ilk kupasıyla birlikte başarımız taçlanır" diye konuştu.

Öte yandan, Ayvalıkgücü Belediyespor Briç Takımının; Mustafa Sezer, Ali Sal, Mustafa Harmandalı, Akif Ekiz, Önder Akçıl, Ömer Demiryumruk isimli oyuncularının yanı sıra Dilek Demiryumruk'un getirdiği kupaya Ayvalık Belediyesi'nin bayan meclis üyeleri Ayşe Aynur Sokol ile Hatice Arga'nın büyük ilgi gösterdiği dikkatlerden kaçmadı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayvalıkgücü Belediyespor Hasan Bülent Türközen Mustafa Sezer Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title