Haberler

Ayvalık Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit'i Ağırladı

Yargıtay Başkanlar Kurulu Toplantısı Programı'nın 2. gününde Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, doğup büyüdüğü Burhaniye'deki deve güreşlerini izlemesinin ardından Ayvalık'a geçti.

Ayvalık'ta Şeytan Sofrası, Necdet Kent Kütüphanesi ve Hamidiye Camii'ni ziyaret eden İsmail Rüştü Cerit ve beraberindeki Yargıtay Daire Başkanları ile birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cunda Uygulama Oteli'nde onurlarına verilen akşam yemeğine katıldı.

Yemeğe Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, Yargıtay mensupları, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İstanbul Vali Yardımcısı ve eski Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Edremit Körfez İlçeleri Kaymakamları, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Ayvalık Cumhuriyet Başsavcısı Metin Tokel, Balıkesir ve ilçelerinin Cumhuriyet Başsavcıları, Adalet ve Kalkınma Partisi Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, Ayvalıklı İşadamı Ahmet Sucu, Ayvalıklı Daire Amirleri hazır bulundu.

Gecede konuşan Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, kendilerine kucak açtığını söylediği Burhaniye, Edremit, Gömeç ve Ayvalıklı yöneticilere teşekkür etti.

Dostluk üzerine bir anekdot anlatan Yargıtay Başkanı Cirit, kendileri için akşam yemeği düzenleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur şahsında emeği geçen herkese de şükranlarını sundu.

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit konuşmasının ardından; Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca ve Yargıtay yöneticileriyle birlikte; Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir, Bandırma, Edremit, Burhaniye, Havran, Ayvalık Cumhuriyet Başsavcıları, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan'a katkılarından dolayı birer plaket ve hediyeler verdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Rüştü Cirit Burhaniye Yargıtay Ayvalık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title