Haberler

Ayvalık Ulaşımında Yeni Dönem

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, Ayvalık Birlik Minibüsçüler Kooperatifi bünyesindeki 19 araç yenilendi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, Ayvalık Birlik Minibüsçüler Kooperatifi bünyesindeki 19 araç yenilendi.

Bu kapsamda, kooperatif bünyesinde modern araçlar düzenlenen bir törenle hizmete girdi.

Klimalı ve engelli rampalarının bulunduğu 15+1 kişilik araçlar, modern görünümleriyle dikkat çekerken, törene katılan vatandaşlar yeni araçların turizm merkezi olan Ayvalık'a yakıştığını belirtti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü Ali İhsan Avcı, Balıkesir Toplu Taşıma A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Boztaş, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Daire Amirleri, AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, araçların satın alındığı firmanın yetkilileri, Ayvalık Şoförler Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Ciddi, Ayvalık Birlik Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Dilek Özden, kooperatif üyeleri, AK Parti İlçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

Açılış kurdelesini beraberindekilerle birlikte kesen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ile Ayvalık Birlik Minibüsçüler Kooperatifi başkan ve üyelerine araçların yenilenmesinde gösterdikleri özveri nedeniyle teşekkür etti.

Balıkesir genelindeki toplu taşıma araçlarının yenilenmesine ilişkin hummalı çalışmaların sürdüğüne işaret eden Başkan Uğur, il merkezindeki toplu taşıma araçlarının yanı sıra Ayvalık'ın dünyaca ünlü turizm merkezi Sarımsaklı ve Altınova'da da araçların yenilenmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ayvalık'ta geçtiğimiz dönem Ayvalık Belediyesi'nin Yeni Mahalle-AŞTİ hattını açarak söz konusu hattaki dolmuş taksicileri mağdur ettiğini savunan Uğur, kendilerinin ise bu mağduriyetleri ortadan kaldırarak, herkesin ekmeğini büyütmeye çalıştıklarını kaydetti.

Araçlardaki takip sistemiyle hangi hatta kaç yolcunun taşındığını, hangi saatlerde yolcu yoğunluğunun yaşandığını, kaç kişinin inip, kaç kişinin bindiğinin takip altına alındığını anlatan Başkan Uğur, "Ben bu sistemle Balıkesir'deki Ulaşım Merkezi'nden Ayvalık'taki sefer halindeki araçları yakından takip edebilecek ve gerektiğinde de yoğunluğa göre o hatta ek seferlerin düzenlenmesini sağlayabileceğim." diye konuştu.

Başkan A. Edip Uğur, Ayvalık Birlik Minibüsçüler Kooperatifi'nin eski araçlarıyla, hizmete giren yeni araçları arasında da kıyaslamada bulunarak, "İşte eski Türkiye'nin toplu taşıma araçları, işte Yeni Türkiye'nin toplu taşıma araçları" ifadelerini kullandı.

19 yeni aracın hizmete girmesine ait sembolik açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile beraberindeki kalabalık heyet yeni araçların hizmete girmesini kesilen pastayla kutlamasının ardından yeni araçlarla kent içinde ilk tur atıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Edip Uğur Edip Uğur Balıkesir Ayvalık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title